Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Dětská židle Pezzi 99803140

Kód: IL00115
nedostupné
2 253 Kč

Parametry produktu

Barva: modrá
Výška: 85-97 cm
Šířka: 41 cm
Hloubka: 53,5 cm
Nosnost: 80 kg
Materiál: kov-polyester
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: německý
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma
Výška sedáku: 44-56 cm

Dětská židle Pezzi 99803140 pro školáky

Nabídka dětských křesel a kancelářských židlí určených do dětských pokojů není bohužel příliš velká. Především na přání vás, zákazníků, jsme se snažili najít a do naší nabídky zařadit tento druh nedostatkového zboží. A povedlo se. Německý výrobce nabízí pro kancelářskou židli určenou dětem vysokou kvalitu, příjemný design, více než dostupnou cenu.

Kancelářská židle samozřejmě nabízí regulaci, nastavitelnou výšku pomocí vzduchového pístu. Židle umístěna na pojezdech a její rozměry jsou takové, aby vyhovovaly školákům a studentům. S tím souvisí i skutečnost, že židle nemá opěrky loktů záměrně. Většina dětských psacích stolů má v sestavách limitované, typizované rozměry a pohyb židle u takového dětského stolu ještě navíc s opěrkami by nebyl jednoduchý.

 

Dětská židle v interiéru nejen pro kluky

Na fotografii uvádíme v modrém odstínu, ale výrobce nabízí rovněž růžovou a zelenkavou barvu židle. Velmi příjemně židle působí ve spojení s dalšími díly nábytku v moderním provedení, jak uvádíme na našich návrzích. Všechny díly nábytku pro děti jsou na našich stránkách dostupné. A pro vaši představu, jako názornou ukázku, přikládáme několik návrhů možného spojení dětského pokoje s kancelářskou, dětskou židlí Pezzi.

 

- dětská sestava nábytku pro kluky Paco

- dětský pokoj pro kluka a holku Leo- Infinity

- dětský pokoj pro kluky Smoozy

 

 

Uvedli jsme pouze pár příkladů různých produktů pro názornou ukázku, co máme na mysli, a hlavně jak příjemně lze na našich stránkách spojovat návrhy designů do harmonických celků. V neposlední řadě, jako prodejci již řadu let nabízíme dopravu zdarma po celé republice.



Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost.
Nábytek Aldo se stal výhradním zástupcem společnosti pro země východního bloku a vše, co je u výrobce nové a aktuální najdete na našich stránkách. Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

  

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu