Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Psací stůl Florus 19700050

Kód: IL0044-2016
Netradiční povrchovou úpravu imitující beton zvolil pro psací stůl německý výrobce. Velké úložné prostory i velká pracovní plocha.
nedostupné
4 609 Kč

Parametry produktu

Výška: 75 cm
Šířka: 148 cm
Hloubka: 60 cm
Hmotnost: 53 kg
Počet balíků: 2 ks
Barva: bílá-imitace betonu
Materiál: lamino
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: německý
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma
Typ:: klasický

Moderní psací stůl díky povrchové úpravě

Můžeme říci, že německý výrobce přináší zcela nové, velmi originální trendy pro finální podobu nábytku. Mezi takový trend design můžeme zařadit také psací stůl s povrchovou úpravou, která imituje strukturu betonu. Ve spojení s bílým odstínem získáte velmi elegantní řešení pro vaši práci. Německý výrobce navíc v této netradiční úpravě či řekněme odstínu představuje řadu dalších dílů nábytku jako třeba nejrůznější typy komod, lze tak vybavit celou kancelář. Psací stůl je rovněž velmi praktický, nabízí velké úložné prostory i pracovní plochu. Je vhodný pro každodenní práci. K psacímu stolu si můžete samozřejmě vybrat kromě řady podobných dílů nábytku také kvalitní kancelářskou židli. Pro tento stůl asi nejlépe v šedém, nebo bílém odstínu. Vše pro vaši práci najdete v kategorii kancelářského nábytku.

 

Německý výrobce klade důraz na kvalitu a moderní design. Materiálem je laminátová deska. Dodání v dílech s nutností montáže dle návodu. Doprava zdarma.

 

Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost.
Nábytek Aldo se stal výhradním zástupcem společnosti pro země východního bloku a vše, co je u výrobce nové a aktuální najdete na našich stránkách. Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu