Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Zásuvkový kontejner z masivu Simon 20900360

Kód: IL00126
Nábytek z masivu všeobecně stále patří k velmi oblíbenému druhu nábytku. Netypické je však použití dřeva jako materiálu pro kontejner.
nedostupné
1 705 Kč

Parametry produktu

Výška: 65 cm
Šířka: 36 cm
Hloubka: 40 cm
Barva: transparent bílá
Materiál: borovice
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: německý
Záruka: 24 měsíců

Zásuvkový kontejner z masivu Simon

Nábytek z masivu je samozřejmě známou komoditou, ale jen zřídka můžeme tento materiál potkat při výrobě zásuvkových kontejnerů. Volba německého výrobce má však příjemný a elegantní výsledek.

Kontejner na pojezdech, kolečkách, je vyroben ze dřeva borovice. Za zmínku stojí také odstín a to přírodní, transparentní bílá. Odstín, který zachovává viditelnou strukturu dřeva. V neposlední řadě, kontejner patří k těm, které nabízí velký počet šuplíku, jako organizér nejrůznějších dokumentů.

 

Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost.
Nábytek Aldo se stal výhradním zástupcem společnosti pro země východního bloku a vše, co je u výrobce nové a aktuální najdete na našich stránkách. Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

Alternativní zboží

Zásuvkový kontejner-pořadač Ludik 9843CLAS

Zásuvkový kontejner-pořadač Ludik 9843CLAS

Předpokládané doručení k vám do 4 týdnů
3 814 Kč
Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu