Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Televizní stolek Segur 230345

Kód: DME035-2014
Efektní design a efektní odstín v imitaci dřeva dub nabízí francouzský výrobce pro televizní stolek z lamina. Doprava zdarma.
nedostupné
4 073 Kč

Parametry produktu

Výška: 47 cm
Šířka: 140 cm
Hloubka: 42 cm
Hmotnost: 32 kg
Počet balíků: 1 ks
Barva: dub
Materiál: lamino
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: francouzský
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Laminátový televizní stolek v moderním designu

Nabídka kolekce Segur přináší samostatné díly nábytku pro vybavení interiéru obývacího pokoje a jídelny. pro všechny díly pak platí velmi příjemný odstín dubu, v jeho dokonalé, velmi věrohodné imitaci. Včetně zachování struktury dřeva. Ve spojení s moderním designem a bezkonkurenční cenou, je televizní stolek produktem, který vám rádi doporučíme.

Francouzský výrobce klade důraz na kvalitu v mnoha ohledech. Imitace dřeva nejen na pohled, ale i na dotyk. Povrchová úprava zachovává strukturu dřeva. Velmi detailní také samotné zpracování a kvalitní je rovněž použitá laminátová deska. Tloušťka desek dosahuje místy až 25 mm.

 

Televizní stolek v základních parametrech

 

- výška stolku 47 cm s šířkou 140 cm  a hloubkou 42 cm
- praktické úložné prostory v podobě 2 skříněk
- mohutný design vhodný i do malých interiérů
- laminátová deska s omyvatelnou povrchovou úpravou
- odstín světlý dub v imitaci (oak champagne)
- dodání v dílech s nutností sestavení dle návodu
- pořizovací cena stolku nespadá do nabídky nábytku s výnosem do patra
- doprava zdarma po celé republice

 

 

Nábytek z kolekce Segur

Odstín, který výrobce použil pro televizní stolek se stává velmi oblíbeným. Opravdu jen málokdo z nás si může dovolit dubový nábytek, myslíme tedy z pravého dřeva. A tak přicházejí do nabídky stále častěji nejrůznější imitace a francouzští výrobci patří k těm, kteří s tímto řešením přišli jako první. V kolekci Segur vám nabízíme další díly, také komodu, konferenční stolek, nebo jídelní stůl. Lze tak v harmonickém odstínu vybavit společný prostor jídelny i obývacího pokoje.



Demeyere
Společnost založena ve Francii v roce 1909 panem Lucienem Demeyére se od počátku snaží plně adaptovat potřebám trhu. Proto po celou dobu mění metody výroby, používá nové materiály a snaží se vždy přinášet moderní design.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladatele společnosti, se ujímá vedení a pokračuje ve filozofii výroby svého otce. Poprvé začaly být používány materiály jako laminátová deska.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu