Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Taburet, úložný box Setti-Stars 99200430

Kód: IL0023-2016
Stylový taburet vyrobený z mdf desky může právě díky materiálu nabídnout nosnost až 110 kg. V dětském pokoji také jako úložný box na hračky.
nedostupné
813 Kč

Parametry produktu

Výška: 38 cm
Šířka: 38 cm
Hloubka: 38 cm
Nosnost: 110 kg
Hmotnost: 2,9 kg
Počet balíků: 1 ks
Barva: dle potisku
Materiál: mdf deska
Způsob dodání : složené
Výrobce: německý
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Dětský taburet k sezení i jako úložný box na hračky

Nabídka taburetů německého výrobce je velmi unikátní především volbou materiálu pro jejich výrobu. Taburet z mdf desky a ne lepenky jak jsme zvyklí nabízí zcela jiné využití, je to už kvalitní a právoplatný kus nábytku. Nosnost 110 kg, kterou díky materiálu nabízí je vhodná k sezení i pro dospělou osobu. V dětském pokoji, nebo také studentském pokoji lze rovněž využít jako ukládací box na hračky či jiné potřebné předměty. Taburet s potiskem, motivem americké vlajky může interiér také velmi oživit. Nabídka taburetů s potiskem je velmi široká a samozřejmě nechybí ani taburety jednobarevné.

 

Německý výrobce zvolil jako materiál kvalitní mdf desku s PU povrchovou úpravou s potiskem. Taburet je tak velmi snadno omyvatelný. Nosnost díky volbě materiálu až 110 kg. Dodání ve složeném stavu. Doprava zdarma.



Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost.
Nábytek Aldo se stal výhradním zástupcem společnosti pro země východního bloku a vše, co je u výrobce nové a aktuální najdete na našich stránkách. Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu