Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Taburet, úložný box Setti-green 99200411

Kód: IL0022-2016
Do dětského pokoje nabízí německý výrobce velmi praktický doplněk. Taburet z mdf desky s nosností až 110 kg. K sezení, pro uložení hraček.
nedostupné
689 Kč

Parametry produktu

Výška: 38 cm
Šířka: 38 cm
Hloubka: 38 cm
Nosnost: 110 kg
Hmotnost: 2,9 kg
Počet balíků: 1 ks
Barva: zelená
Materiál: mdf deska
Povrchová úprava: PU
Způsob dodání : složené
Výrobce: německý
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Praktický taburet do dětského pokoje

Bytové doplňky, dekorace, to vše zcela může změnit vzhled interiéru. Německý výrobce letos představuje zcela novou nabídku taburetů v nejrůznějších odstínech. A zelený odstín příjemně doplní interiér dětského pokoje. Taburet je netradičně vyroben z mdf desky a ne lepenky a tak může nabídnou nosnost až 110 kg a vysokou kvalitu. Pokud máte dvě děti a pořídíte každému taburet, máte dvě místa k sezení třeba k malému stolečku. Taburet však dítě využije i jako ukládací box s víkem. Můžete také pořídit do jednoho pokoje různé odstíny taburetů. Třeba k zelenému taburetu bílý. Nabídka odstínů i potisků na taburetech je velmi široká a rozhodně je z čeho vybírat.

 

Německý výrobce zvolil jako materiál kvalitní mdf desku s PU povrchovou úpravou s potiskem. Taburet je tak velmi snadno omyvatelný. Nosnost díky volbě materiálu až 110 kg. Dodání ve složeném stavu. Doprava zdarma.



Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost.
Nábytek Aldo se stal výhradním zástupcem společnosti pro země východního bloku a vše, co je u výrobce nové a aktuální najdete na našich stránkách. Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu