Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Taburet, úložný box Setti-black 99200414

Kód: IL0024-2016
Kvalitní taburet německého výrobce, který jako materiál zvolil mdf desku. Díky tomu je nosnost taburetu až 110 kg. Také jako úložný box.
nedostupné
689 Kč

Parametry produktu

Výška: 38 cm
Šířka: 38 cm
Hloubka: 38 cm
Nosnost: 110 kg
Hmotnost: 2,9 kg
Počet balíků: 1 ks
Barva: černá
Materiál: mdf deska
Povrchová úprava: PU
Způsob dodání : složené
Výrobce: německý
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Elegantní a cenově dostupný bytový doplněk

Bytové doplňky jsou už nedílnou součástí vybavení interiéru. Jsou bytové doplňky jen s malým využitím, kterým se už spíše říká dekorace, nebo můžete volit bytové doplňky velmi praktické, jako například tento taburet. Německý výrobce zvolil jako materiál mdf desku, díky které nabízí taburet nosnost až 110 kg. Využijete ho tak i k sezení třeba v obývacím pokoji a rovněž jako ukládací box s víkem. Taburetů můžete pořídit třeba i několik, můžete také pořídit k černému taburetu třeba bílý pro vytvoření kontrastu. Nabídka odstínů je široká a nechybí ani trendy taburety s potiskem.

 

Německý výrobce zvolil jako materiál kvalitní mdf desku s PU povrchovou úpravou s potiskem. Taburet je tak velmi snadno omyvatelný. Nosnost díky volbě materiálu až 110 kg. Dodání ve složeném stavu. Doprava zdarma.



Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost.
Nábytek Aldo se stal výhradním zástupcem společnosti pro země východního bloku a vše, co je u výrobce nové a aktuální najdete na našich stránkách. Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu