Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Šatní skříň Slidy 237330

Kód: DME013-087
nedostupné
13 021 Kč

Parametry produktu

Výška: 203 cm
Šířka: 169,7 cm
Hloubka: 60,1 cm
Barva: ebony
Materiál: lamino
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: francouzský
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Laminátová šatní skříň Slidy 237330

Najít šatní skříň velkých rozměrů s policemi a ne jen s šatní tyčí jak jsme tomu zvyklí, je velmi těžké. Proto jsme rádi, že vám můžeme nabídnout šatní skříně z kolekce Slidy, které právě jen police mají. Navíc skříně nabízí dostatečně a rovněž netypicky velké zrcadlo. Posuvná křídla jsou díky kvalitním pojezdům snadná k manipulaci.

Francouzský výrobce klade důraz na kvalitu. Klasická laminátová deska, které použil při výrobě skříně je snadná na manipulaci.

 

Vyberte si svůj oblíbený odstín

Odstín výrobce zvolil velmi trendy a žádaný, ebony. Výhodou je, že v tomto odstínu najdete spousty dalších dílů pro vybavení interiéru ložnice. Ale pozor, také nabídka šatních skříní je velmi široká na samotný výběr odstínů. Malá ukázka jako zlomek toho, co v naší nabídce můžete najít.

 

Demeyere
Společnost založena ve Francii v roce 1909 panem Lucienem Demeyére se od počátku snaží plně adaptovat potřebám trhu. Proto po celou dobu mění metody výroby, používá nové materiály a snaží se vždy přinášet moderní design.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladatele společnosti, se ujímá vedení a pokračuje ve filozofii výroby svého otce. Poprvé začaly být používány materiály jako laminátová deska.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu