Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Šatní skříň River 493286

Kód: DME013-089
nedostupné
10 781 Kč

Parametry produktu

Výška: 203 cm
Šířka: 154 cm
Hloubka: 60,1 cm
Barva: Bílá
Materiál: lamino
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: francouzský
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Bílá šatní skříň  z lamina River 493286

Bílý odstín patří nejen u šatních skříní v posledním roce k velmi žádaným. Nabídka šatních skříní od francouzského výrobce je velmi široká. Vyberete si z několika odstínů, nejen bílé, ale také z několika designů. Společným jmenovatelem prostorových šatních skříní z kolekce River, jsou posuvná křídla se snadnou manipulací. Ale především a to hlavně, vnitřní uspořádání jsou police a šatní tyč.

Francouzský výrobce klade důraz na kvalitu, proto je také možná snadná manipulace jinak velkých, těžkých křídel. Lehký posun zajišťují drážky. Lamino je snadné na údržbu a odolné vůči mechanickému poškození.

 

Vyberte si skříň z mnoha odstínů

Francouzský výrobce zvolil pro skříň na fotografii odstín bílý, který je velmi žádaný, stejně jako police. Což je příjemné oživení, jelikož převážná většina skříní velkých rozměrů nabízí pouze šatní tyč. Vybrat si však můžete řadu dalších odstínů. Pro naše zákazníky také doprava zdarma po celé republice



Tip Aldo: Vnitřní uspořádání skříně je velmi praktické, v jedné polovině police, v druhé polovině šatní tyč





Demeyere
Společnost založena ve Francii v roce 1909 panem Lucienem Demeyére se od počátku snaží plně adaptovat potřebám trhu. Proto po celou dobu mění metody výroby, používá nové materiály a snaží se vždy přinášet moderní design.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladatele společnosti, se ujímá vedení a pokračuje ve filozofii výroby svého otce. Poprvé začaly být používány materiály jako laminátová deska.


Skříně do ložnice

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu