Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Rustikální vitrína 85000110

Kód: IL-U-004
Další z řady netradičního nábytku německého výrobce. Vitrína, která patří do zcela nového stylu bydlení "industrial". Materiál kov.
nedostupné
15 200 Kč

Parametry produktu

Hloubka: 45 cm
Šířka: 54 cm
Výška: 180 cm
Barva: Rustik
Materiál: kov
Způsob dodání : v jednom díle
Výrobce: německý
Záruka: 36 měsíců
Doprava: zdarma

Rutikální vitrína z kovu? Nový styl bydlení

I přesto, že výrobním materiálem pro vitrínu z kolekce Unique od německého výrobce se stal kov, svým designem je nejblíže právě kategorii rustikální nábytek. Kovový materiál pak nabízí příznačnou povrchovou úpravu v odstínu "rustik". Kov patří určitě k netradičnímu materiálu pro výrobu vitríny a jeho příjemnou vlastností je, že je takřka nezničitelný.

Německý výrobce klade velký důraz na kvalitu a originální design. Nový způsob bydlení si osvojil název industrial design a v naší nabídce najdete celou řadu dalších netradičních dílů nábytku pro všechny typy interiérů. Příjemné je i dodání nábytku v díle, není třeba nic složitě skládat, stačí najít pro kovovou vitrínu příhodné místo.

 

Nábytek pro netradiční interiér

Styl, který představuje nejen vitrína, ale také další samostatné díly na výběr právě v kolekci Unique, patří k novému řešení interiérů. Zcela netradiční forma pojetí bydlení se letos dostává poprvé a právě prostřednictvím nábytku Aldo také na český a slovenský trh. Pro inspiraci malá ukázka z naší nabídky.

 

- rustikální psací stůl
- kovová jídelní židle Aix
- kovový taburet Melange
- kovový psací stůl

 

Vitrína sama o sobě díky použitému materiálu nabízí dlouhou životnost a je téměř odolná jakémukoliv mechanickému poškození. Její kvalita patří k jedné z nejvyšších. Pokud vás zcela nový industriální styl oslovil, k vitríně si můžete pořídit také velmi trendy bytové doplňky. Novým designům se na nábytku Aldo vždy rádi věnujeme a naši stálí zákazníci už to o nás řadu let ví.

 

Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost.
Nábytek Aldo se stal výhradním zástupcem společnosti pro země východního bloku a vše, co je u výrobce nové a aktuální najdete na našich stránkách. Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu