Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Rustikální taburet Melange 85300206

Kód: IL-U-0023
nedostupné
1 512 Kč

Parametry produktu

Výška: 46 cm
Šířka: 33 cm
Hloubka: 33 cm
Barva: modrá
Materiál: kov
Povrchová úprava: antikorózní nátěr
Způsob dodání : v jednom díle
Výrobce: německý
Záruka: 36 měsíců
Doprava: zdarma
Cena: min. odběr 4 kusy

Kovový taburet pro milovníky originálního designu

Velmi rádi se věnujeme nevšedním designům. Proto nás také oslovila kolekce Unique německého výrobce, který prostřednictvím našich stránek nabízí zcela nový trend v zařizování interiérů pod názvem industriální design. Netradiční je také materiál kovu, který byl pro taburet zvolen. Díky použitému materiálu je taburet téměř nezničitelný. Svým designem je dle našeho názoru nejblíže kategorii rustikálního nábytku, především pro použití patiny na modrém podkladu.

Patina, která je zvolená pro povrchovou úpravu dodává taburetu požadované stáří pro tento typu industriálního designu, stejně jako je tomu mnohdy u dřevěného nábytku. Autorem návrhu kolekce kovových taburetů v nejrůznějších odstínech je německý výrobce, který klade důraz nejen na originální design, ale také vysokou kvalitu.

Řada Unique německého výrobce Inter Link

Dřevo, kov, kůže (přírodní produkty) se řemeslně zpracovávají, a vznikají tak jedinečné unikáty. Při zpracování se výrobce vědomě vyhýbá odstraňování nepravidelností, jako jsou rýhy, díry, praskliny, nerovné rohy a hrany, barevné odchylky, hřebíky či šrouby a další stopy používání a opotřebení materiálu. Všechny tyto vlastnosti propůjčují každému výrobku osobitý a exkluzivní charakter. 
Každý výrobek je díky tomu unikát.

 

Taburet, modrá je dobrá..

Pokud vás návrh oslovil, můžete si vybrat rovněž z mnoha dalších, neméně zajímavých odstínů. Stejně tak v nabídce najdete i jiné díly nábytku vhodné pro spojení s taburetem. Pokud vás především oslovil modrý odstín, lze pořídit kovovu jídelní židli Aix ve stejném odstínu.

Kolekce německého výrobce přináší další díly nábytku, které můžeme design doporučit k tabudetu Melange. I když se jedná o díly ze dřeva, pomyslné spojení zde je, i když okrajově. A opět je to odstínem modré.

 

- komoda Todos
- komoda Pura
- psací stůl Temos

 

Bydlení a nové trendy nás baví a proto v naší nabídce najdete kromě klasické nabídky nábytku rovněž "výstřední kousky". I ty máme rádi, jelikož i jeden díl netradičního nábytku v interiéru může zcela změnit jeho význam. Sami posuďte na několika příkladech, co vše vám nabízíme. Nábytek jako umělecké dílo.



Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost.
Nábytek Aldo se stal výhradním zástupcem společnosti pro země východního bloku a vše, co je u výrobce nové a aktuální najdete na našich stránkách. Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu