Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Rustikální regál Provence

Kód: IL075-2014
Jednoduché, ale elegantní řešení pro rustikální regál nabízí německý výrobce. Odstín transparentní bílá, materiál dřevo borovice.
nedostupné
3 713 Kč

Parametry produktu

Hloubka: 35 cm
Šířka: 90 cm
Výška: 116 cm
Hmotnost: 21 kg
Barva: transparent bílá
Materiál: borovice
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: německý
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Dřevěný rustikální regál z kolekce Provence

Návrh designu pro rustikální regál nabízí jednoduché linie, které příjemně osvěží další samostatné díly rustikálního nábytku z kolekce Provence. Regál vhodný pro doplnění interiéru. Příjemný transparentní odstín bílé zachovává viditelnou strukturu dřeva. Není tedy klasickým, sněhově bílým odstínem.

Německý výrobce je svou precizností výroby zárukou kvality, stejně jako ochranná známka Aldo. Do naší nabídky zařazujeme vždy nábytek jen v té nejlepší kvalitě. Pro výrobu bylo použito dřevo borovice bez kazů a suků, řádně vysušené. Kvalita regálu přímou úměrou závisí na kvalitě dřeva, aby nedocházelo k pozdější deformaci nábytku vlivem změny teploty, či vlhkosti v místnosti (u nekvalitního dřeva po pár měsících dochází k prohnutí polic).

 

- výška 116 cm s šířkou 90 cm a hloubkou 35 cm
- nosnost polic 10 kg
- odstín bílé zachovává viditelnou strukturu dřeva
- materiál kvalitní dřevo borovice
- možnost pořízení dalších dílů Provence, nebo kompletních návrhů interiérů
- dodání v dílech s nutností montáže dle návodu
- na Aldo doprava zdarma až k vám domů

 

 

Rustikální interiéry v bílém provedení

Nabídka rustikálního nábytku s povrchovou úpravou v transparentním bílém, nebo rovněž sněhově bílém provedení, je velmi široká. Obliba dřevěného nábytku právě v tomto odstínu velmi stoupá. Snad proto, že bílý odstín dodává dřevěnému nábytku jakýsi punc elegance. Pro kolekci Provence německého výrobce můžeme navíc nabídnout více než příjemnou cenu.

A pokud jste měli na mysli něco jiného, za inspiraci rozhodně stojí rustikální nábytek francouzského výrobce a rustikální nábytek dánského výrobce, který spadá také do kategorie značkového nábytku.

 

Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost.
Nábytek Aldo se stal výhradním zástupcem společnosti pro země východního bloku a vše, co je u výrobce nové a aktuální najdete na našich stránkách. Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu