Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Rustikální postel 140x200 Danz 20900145

Kód: IL006-2016
Velmi stylově lze zařídit ložnici díly z nabídky německého výrobce. Nechybí samozřejmě rustikální postel vhodná pro jednu osobu, studenta.
nedostupné
15 974 Kč

Parametry produktu

Výška: 90 cm
Šířka: 154 cm
Délka: 212 cm
Prostor na spaní: 140 x 200 cm
Nosnost: 120 kg
Hmotnost: 60 kg
Počet balíků: 2 ks
Barva: transparent bílá
Cena postele: s roštem, bez matrace
Materiál: masiv
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: německý
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma
Styl : rustikální

Stylová rustikální postel z masivu

Všeobecně patří k nejoblíbenějším odstínům pro rustikální nábytek bílý. A tento odstín zvolil také výrobce pro kolekci rustikálního nábytku Danz, z jejichž samostatných dílů lze sestavit celou ložnici. A pro majitele opravdu malých ložnic je k dispozici možnost pořízení nábytku, který do místnosti vměstnají. Rustikální postel nabízí rozměr místa na spaní o velikosti 140x200 cm, je tak vhodným řešením pro jedince, nebo jako součást vybavení studentského pokoje. Rustikální design ve spojení s dřevem borovice má své kouzlo. Styl, který si po dobu několika generací zachovává velkou popularitu. Na ilustračních fotografiích představujeme další dostupné díly rustikálního nábytku a možnosti, jak vaše ložnice může vypadat když zvolíte právě tuto elegantní postel.

 

Německý výrobce klade velký důraz na design a zachování tradičních prvků. Materiálem je masiv, konkrétně dřevo borovice. Dodání postele v dílech s nutností montáže dle návodu. Doprava zdarma.

 

Postele v rozměru 140x200 cm, trend dnešní doby

Stále častěji výrobci nábytku zařazují do nabídky ložnic také postele v rozměru 140x200 cm. Můžeme říci, že je to fenomén dnešní doby, kdy výrobci pružně reagují na společenský vývoj. Stále častěji mladí lidé posunují věkovou hranici pro založení rodiny a věnují se více osobnímu růstu v práci, kariéře. A řada mladých lidí tak potřebuje ložnici jen pro sebe, tedy s menším rozměrem místa na spaní, který je pro ně dostačující a nezabere tolik místa v malém bytě. Nabídka postelí v tomto rozměru je rok od roku větší.

 

Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost.
Nábytek Aldo se stal výhradním zástupcem společnosti pro země východního bloku a vše, co je u výrobce nové a aktuální najdete na našich stránkách. Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu