Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Rustikální konferenční stolek Cassala

Kód: IL038-2015
Rustikální konferenční stolek ze dřeva borovice s praktickým šuplíkem z nabídky německého výrobce. Rustikální nábytek za příjemnou cenu.
nedostupné
3 751 Kč

Parametry produktu

Šířka: 100 cm
Výška: 45 cm
Hloubka: 60 cm
Hmotnost: 20 kg
Počet balíků: 1 ks
Barva: transparentní bílá-hnědá
Materiál: borovice
Povrchová úprava: vodou ředitelný lak
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: německý
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Rustikální konferenční stolek má i moderní prvky

A mezi ně rozhodně patří velmi praktický šuplík pod horní deskou, který je doplněn odkládací deskou po celé ploše stolku. Šuplík není jako úložný prostor, ale má funkci zvětšení plochy stolku. I když je konferenční stolek jedním z dílů kolekce rustikálního nábytku, jeho praktické využití je určitě možné. Materiálem pro výrobu se stalo dřevo borovice, bez kazů a řádně vysušené, aby nedocházelo k pozdější deformaci nábytku. Spojení odstínů transparentní bílé s hnědou je kontrastní, nicméně velmi harmonické. V kolekci rustikálního nábytku Cassala německého výrobce najdete široký výběr dalších dílů v identickém designu pro možné vybavení nejen obývacího pokoje, ale také jídelny. Dřevo borovice navíc může nabídnout velmi příjemnou atmosféru v dnešní uspěchané době.

 

Německý výrobce klade důraz na kvalitu. Dodání stolku v dílech s nutností montáže dle návodu. Transparentní bílý odstín zachovává viditelnou strukturu dřeva, nejedná se tedy o sněhově bílé provedení. Povrchová úprava odolná vůči vodě a vlhkosti. Doprava zdarma.

 

Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost. Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu