Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Rustikální komoda z masivu Cassala

Kód: IL035-2015
Rustikální nábytek ze dřeva borovice v podobě šuplíkové komody z nabídky německého výrobce. Stylový design i pro moderní domácnost.
nedostupné
10 581 Kč
5 819 Kč
-45%
Nejnižší cena za posledních 30 dnů: 10 581 Kč

Parametry produktu

Výška: 117 cm
Šířka: 109 cm
Hloubka: 51 cm
Hmotnost: 52 kg
Počet balíků: 2 ks
Barva: transparentní bílá-hnědá
Materiál: borovice
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: německý
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Rustikální komoda z masivu, elegantní řešení interiéru

Nabídka rustikálního nábytku z masivu konkrétně v kolekci Cassala od německého výrobce je určena pro vybavení interiéru jídelny i obývacího pokoje. Vybírat můžete z řady velmi stylových dílů nábytku, všechny vyrobené ze dřeva borovice v transparentním bílém odstínu, který zachovává jeho viditelnou strukturu. Komoda s řadou šuplíků je ještě navíc doplněna hnědým odstínem. I když kolekce Cassala patří do kategorie rustikálního nábytku, design je jednoduchý, strohý, může být použit i pro zařízení menších interiérů. Nechybí ani stylové úchytky podtrhávající celkový rustikální vzhled.

 

Německý výrobce klade důraz na kvalitu a detailní zpracování. Dřevo borovice je bez kazů, řádně vysušené, nedochází tak k pozdější deformaci nábytku vlivem prostředí. Odstín transparentní bílé zachovává viditelnou strukturu dřeva. Dodání komody v dílech s nutností montáže dle návodu. Doprava zdarma.

 

 

Dřevěný nábytek, příjemná atmosféra v interiéru

Dřevo jako materiál pozitivně ovlivňuje psychiku člověka. V posledních letech se i výrobci nábytku vracejí více k používání přírodních materiálů a to nejen pro rustikální nábytek, ale i moderní designy. A to je velmi dobře, alespoň domácnost by neměla být uspěchaná jako dnešní doba. Kolekce nábytku Cassala nabízí rustikální design, využití daných dílů je možné i v moderních domácnostech, nebráníme se ani panelákovým bytům. Rustikální nábytek není tak mohutný, je ve velmi jednoduchých liniích a některé z dílů jsou v menších rozměrech.

V kolekci můžete pořídit i díly jako je jídelní stůl, rozměrově větší komody, nebo vitrínu. V nabídce je k dispozici i konferenční stolek, nabízí se tak možné vybavení interiéru obývacího pokoje.


Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost. Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu