Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Rustikální komoda Digam 85400115

Kód: IL037-2014
nedostupné
14 338 Kč

Parametry produktu

Výška: 100 cm
Šířka: 125 cm
Hloubka: 40 cm
Hmotnost: 53 kg
Počet balíků: 1 ks
Barva: dle fotografie
Materiál: mango recyklované
Způsob dodání : v jednom díle
Výrobce: německý
Záruka: 36 měsíců
Doprava: zdarma

Designový rustikální nábytek v podobě originální komody

Výrobce se při návrhu designu komody nechal inspirovat španělskou kulturou, jejím koloritem. Komoda nabízí spousty odstínů, které tvoří daný celek a to velmi harmonický. Dřevěná komoda však není jen originálním dílem nábytku, velmi vysoká je také její kvalita.

Německý výrobce pro výrobu komody použil recyklované dřevo manga a to z důvodu, aby docílil požadovaného vzhledu komody. Povrch je díky materiálu velmi odolný vůči mechanickému poškození, nabízí také stálost odstínu a dlouhou životnost. Komoda má rovněž patinovanou povrchovou úpravu, která dodává nábytku požadovaný vzhled.



- výška komody 100 cm s šířkou 125 cm a hloubkou 40 cm 
- uspořádání rozděleno na dvě skříňky s dvířky
- dodání v jednom díle bez nutnosti montáže
- doprava zdarma po celé republice
- k výnosu do patra je třeba počítat s pomocí, nábytek díky materiálu je těžký
- prodloužená záruka až na 3 roky

 

 

Řada Unique německého výrobce Inter Link

Dřevo, kov, kůže (přírodní produkty) se řemeslně zpracovávají, a vznikají tak jedinečné unikáty. Při zpracování se výrobce vědomě vyhýbá odstraňování nepravidelností, jako jsou rýhy, díry, praskliny, nerovné rohy a hrany, barevné odchylky, hřebíky či šrouby a další stopy používání a opotřebení materiálu. Všechny tyto vlastnosti propůjčují každému výrobku osobitý a exkluzivní charakter.
Každý výrobek je díky tomu unikát.



Originální interiéry vybavené nábytkem ze dřeva mango

V nabídce německého výrobce najdete široký výběr designového nábytku vhodný pro spojení s komodou Digam. Ale komoda také samostatně umístěná v interiéru bude působit velmi příjemně, především díky originálnímu designu, bez nutnosti přidání dalších dílů. Ale jak jsme již uvedli, samozřejmě můžete, pokud chcete, aby celá místnost, pokoj, byl jiný, netradiční.

 

- rustikální židle
- psací stoly

 

Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost.
Nábytek Aldo se stal výhradním zástupcem společnosti pro země východního bloku a vše, co je u výrobce nové a aktuální najdete na našich stránkách. Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu