Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Rustikální jídelní stůl Westerland

Kód: IL066-2015
Jednoduchý návrh pro rustikální jídelní stůl ze dřeva borovice zvolil německý výrobce. Rustikální nábytek pro zařízení jídelny.
nedostupné
6 672 Kč

Parametry produktu

Šířka: 160 cm
Výška: 80 cm
Hloubka: 90 cm
Hmotnost: 36 kg
Počet balíků: 2 ks
Barva: transparentní bílá-hnědá
Materiál: borovice
Povrchová úprava: vodouř. akrylová barva
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: německý
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Rustikální jídelní stůl ze dřeva borovice

Nabídka samostatných dílů rustikálního nábytku v kolekci Westerland od německého výrobce je široká. Dané díly lze využít pro zařízení interiéru nejen jídelny, ale také obývacího pokoje. S ohledem na propracovaný design a materiál dřeva borovice je cena rustikálního nábytku velmi příznivá, stejně jako jídelního stolu, který nabízíme nyní. Líbí se nám i kontrastní spojení odstínů transparentní bílé s hnědou, kterou najdete i na ostatních dílech v kolekci. Povrchová úprava vodou ředitelným nátěrem je odolná vůči vniknutí vody do dřeva stolu a vůči vlhkosti v místnosti.

 

Německý výrobce klade důraz na kvalitu nejen designu, ale i materiálu. Pro výrobu nábytku používá dřevo borovice řádně vysušené a bez kazů, aby nedocházelo k jeho pozdější deformaci. Dodání komody v dílech s nutností montáže dle návodu. Doprava zdarma.

 

 

Rustikální nábytek v jídelně má své kouzlo

Nejvíce se pořizuje rustikální nábytek právě do interiéru jídelny. Především v jídelně má tento design svou typickou atmosféru, která je velmi příjemná. Pokud jste rozhodli zařídit rustikálním nábytkem celý interiér jídelny, vybírat můžete z nabídky komod i vitrín v identickém designu.

 

Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost. Nábytek Aldo se stal výhradním zástupcem společnosti pro země východního bloku a vše, co je u výrobce nové a aktuální najdete na našich stránkách. Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu