Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Rustikální jídelní stůl Fundos 85300460

Kód: IL041-2014
nedostupné
9 329 Kč

Parametry produktu

Šířka: 75 cm
Výška: 78-108 cm
Hloubka: 75 cm
Hmotnost: 33 kg
Počet balíků: 1 ks
Barva: dle fotografie
Materiál: mango-kov
Způsob dodání : demont / celé díly
Výrobce: německý
Záruka: 36 měsíců
Doprava: zdarma

Rustikální stůl s možností nastavení výšky jídelní plochy

Německý výrobce zvolil pro návrh stolu stylový rustikální design ve spojení s praktickým využitím, což je právě u této kategorie netypické. Desku stolu, jídelní plochu, lze za pomocí jednoduchého pákového mechanismu nastavit do libovolné výšky dle potřeby. Maximální možná výška pak odpovídá rozměrově barovému stolu, kde můžete použít k sezení i vyvýšené barové židle. Využití v domácnostech i komerčních místech jako jsou restaurace, kavárny.

Kvalita, kterou nabízí německý výrobce, je dána dílem precizností výroby a dílem použitými materiály. Pro jídelní plochu stolu je to recyklované dřevo manga, které má vysoký stupeň tvrdosti a tedy i mechanické odolnosti, pro konstrukci stolu pak slitina kovu v černé barvě. Povrchová úprava s příjemnou, stylovou patinou, zachovávající přírodní podobu dřeva s minimálním dodáním dílčích odstínů.

 

- výška jídelní plochy v rozmezí od 78-108 cm
- nastavení pomocí páky jejím otáčením (velmi snadné)
- využití jako jídelní stůl i barový stůl (viz. fotografie)
- dodání v díle bez nutnosti montáže
- doprava zdarma po celé republice
- pro rustikální nábytek neplatí výnos s ohledem na hmotnost nábytku v díle

Řada Unique německého výrobce Inter Link

Dřevo, kov, kůže (přírodní produkty) se řemeslně zpracovávají, a vznikají tak jedinečné unikáty. Při zpracování se výrobce vědomě vyhýbá odstraňování nepravidelností, jako jsou rýhy, díry, praskliny, nerovné rohy a hrany, barevné odchylky, hřebíky či šrouby a další stopy používání a opotřebení materiálu. Všechny tyto vlastnosti propůjčují každému výrobku osobitý a exkluzivní charakter. 
Každý výrobek je díky tomu unikát.

 

Stylové, rustikální interiéry mají své osobité kouzlo

Nabídka dílů německého výrobce v obdobném designu, tedy dílů vhodných pro spojení se stolem, je velmi široká. Rustikální nábytek v mnoha podobách v návrzích inspirovaných španělskou kulturou. Pro inspisraci něco málo z nabídky originálního nábytku.

 

- barová židle Longo
- komody
vitríny

 

Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost.
Nábytek Aldo se stal výhradním zástupcem společnosti pro země východního bloku a vše, co je u výrobce nové a aktuální najdete na našich stránkách. Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu