Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Rustikální jídelní stůl Amarelo 85300415

Kód: IL024-2014
nedostupné
17 468 Kč

Parametry produktu

Šířka: 180 cm
Výška: 75-105 cm
Hloubka: 90 cm
Hmotnost: 93 kg
Počet balíků: 3 ks
Barva: dle fotografie
Materiál: mango-kov
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: německý
Záruka: 36 měsíců
Doprava: zdarma

Designový dřevěný stůl Amarelo

Kvalitní stůl, který jsme zařadili do kategorie rustikálního nábytku, ale ve skutečnosti se jedná o zcela nový způsob řešení vašeho bydlení a to "industrial design". Počátky bytové architektury jsou v samotné Anglii, kdy se spojilo kvalitní dřevo s dílenským kovem. Vznik nového designu provázel od samého počátku velký úspěch, především u mladší klientely. Úspěch především díky velmi originálním dílům nábytku, kterým je také stůl.

Autorem návrhu je německý výrobce, který klade velký důraz na kvalitu. Proto zvolil jako materiál dřevo manga vyznačující se vysokým stupněm tvrdosti a kov s povrchovou úpravou v antikorozní černé barvě. Výsledek můžete sami posoudit na fotografii. Dřevo manga dodává stolu požadované kvality díky jeho vysokému stupni tvrdosti a tedy vysoké odolnost proti mechanickému poškození. Kov stolu zase dodává požadované pevnosti a stability. To vše ve spojení s precizní výrobou, kterou německý výrobce pro své kolekce vždy nabízí.

Řada Unique německého výrobce Inter Link

Dřevo, kov, kůže (přírodní produkty) se řemeslně zpracovávají, a vznikají tak jedinečné unikáty. Při zpracování se výrobce vědomě vyhýbá odstraňování nepravidelností, jako jsou rýhy, díry, praskliny, nerovné rohy a hrany, barevné odchylky, hřebíky či šrouby a další stopy používání a opotřebení materiálu. Všechny tyto vlastnosti propůjčují každému výrobku osobitý a exkluzivní charakter. 
Každý výrobek je díky tomu unikát.

 

Barový, nebo jídelní? Dle potřeby můžete nastavit

Možná jste si všimli, že jsme nepoužili pro stůl spojení "jídelní". Ano nespojili. Jelikož stůl není jen jídelním stolem, ale může být i barovým. Vše záleží na tom, do jaké výšky díky kovovým nastavitelným podstavcům, jídelní plochu vyvýšíte, v jaké výšce bude umístěna.

 

- jídelní plocha v rozmezí od 75-105 cm díky možnému nastavení
- nastavení velmi snadné, tahem vzhůru
- délka stolu 180 cm
- hloubka stolu 90 cm
- místo pro 4 osoby
- vysoká odolnost díky tvrdému dřevu manga
- jídelní plocha s netradiční patinou
- možnost pořízení dalších dílů, včetně židlí, pro spojení se stolem Amarelo
- pro vyvýšenou plochu, varianta barového stolu, doporučujeme židle Longo

 

Jídelní a rovněž barový stůl, dodáváme ve dvou dílech. Konstrucke a deska stolu. Montáž více než snadná. Doprava zdarma po celé republice.

 

Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost.
Nábytek Aldo se stal výhradním zástupcem společnosti pro země východního bloku a vše, co je u výrobce nové a aktuální najdete na našich stránkách. Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu