Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Rustikální jídelní stůl Amar 85300410

Kód: IL023-2014
nedostupné
15 590 Kč

Parametry produktu

Šířka: 180 cm
Výška: 75 cm
Hloubka: 90 cm
Hmotnost: 85 kg
Počet balíků: 3 ks
Barva: dle fotografie
Materiál: mango-kov
Způsob dodání : demont / celé díly
Výrobce: německý
Záruka: 36 měsíců
Doprava: zdarma

Dřevěný jídelní stůl opravdu v originálním designu

Jídelní stůl má hned několik zvláštností. Předně a to hned na první pohled, vás upoutá designem. Ten patří do kategorie "industriálního designu", zcela nový styl v bytové architektuře, jehož počátky jsou zaznamenány teprve před nedávnem v Anglii. Autorem návrhu je však německý výrobce, který si zcela nový a vpravdě origiginální design oblíbil.

Výrobce klade velký důraz také na kvalitu, proto jako výrobní materiál zvolil dřevo manga, které má vysoký stupeň tvrdosti a netradiční, přírodní odstíny. Je však díky svým vlastnostem drahé. Druhým materiálem, neméně kvalitním co do výdrže je kov, z něhož je vytvořena samostatná konstrukce stolu. Díky materiálům a německé precizní výrobě tak před sebou máte nejen vysoce kvalitní produkt, ale také designový originál. A díky zpracování, za kterým si výrobce stojí, máte možnost pořídit nábytek s prodlouženou zárukou až na 3 roky.

Řada Unique německého výrobce Inter Link

Dřevo, kov, kůže (přírodní produkty) se řemeslně zpracovávají, a vznikají tak jedinečné unikáty. Při zpracování se výrobce vědomě vyhýbá odstraňování nepravidelností, jako jsou rýhy, díry, praskliny, nerovné rohy a hrany, barevné odchylky, hřebíky či šrouby a další stopy používání a opotřebení materiálu. Všechny tyto vlastnosti propůjčují každému výrobku osobitý a exkluzivní charakter. 
Každý výrobek je díky tomu unikát.

 

Buďte originální s nábytkem Aldo

Mnozí naši pravidelní zákazníci ví, že nábytek Aldo se od svého založení soustředí na vše nové ve světě bytové architektury. Neunikne nám, alespoň doufáme, žádná novinka, žádný nový směr. A tak u nás máte možnost najít nábytek z Německa, Dánska, Holandska a Francie od předních designérů. Industrial design je to, co nás velmi v posledním roce oslovilo. Jsme jeho příznivci a nápady v tomto duchu se nám moc líbí. Sami také můžete posoudit na několika příkladech.

 

- vitríny
komody
bytové doplňky

 

Také na ilustračních fotografiích jsme připravili několik návrhů interiérů vybaných nábytkem z kategorie industrial design. Nábytek dodáváme v dílech, nebo z části demontovaném stavu, jako i tento psací stůl. Deska a konstrukce, montáž, sestavení stolu, tak zabere několik málo okamžiků. A jako již řadu let, doprava zdarma po celé republice.

 

Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost.
Nábytek Aldo se stal výhradním zástupcem společnosti pro země východního bloku a vše, co je u výrobce nové a aktuální najdete na našich stránkách. Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu