Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Rustikální barová židle Longo 85300330

Kód: IL044-2014
nedostupné
3 124 Kč

Parametry produktu

Výška: 72 cm
Šířka: 55 cm
Hloubka: 55 cm
Nosnost: 110 kg
Hmotnost: 8,3 kg
Počet balíků: 1 ks
Barva: dle fotografie
Materiál: kov-masiv-kůže
Způsob dodání : v jednom díle
Výrobce: německý
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Kovová barová židle rustikální Longo

Typický stylový design s rustikálními prvky nabízí pro návrh barové židle Longo německý výrobce. Konstrukce z kovu černé barvy, sedák z pravé kůže (hověziny) v hnědé barvě. To vše s příjemnými tvary tolik typickými pro rustikální nábytek vytváří originální barovou židli.

Něměcký výrobce nezůstal pozadu ani s kvalitou, která je dána jeho pověstnou precizností, ale také použitými, výše jmenovanými materiály. Barová židle svým designem může být originálním, estetickým doplňkem nejen stylových interiérů.

 

- výška sedáku 72 cm (klasický rozměr pro barové provedení)
- nosnost 110 kg
- kovová konstrukce s antikorózním černým nátěrem
- opěrka na nohy
- dodání v díle, bez nutnosti jakékoliv montáže
- doprava zdarma po celé republice
- prodloužená záruka až na 3 roky

 

Řada Unique německého výrobce Inter Link

Dřevo, kov, kůže (přírodní produkty) se řemeslně zpracovávají, a vznikají tak jedinečné unikáty. Při zpracování se výrobce vědomě vyhýbá odstraňování nepravidelností, jako jsou rýhy, díry, praskliny, nerovné rohy a hrany, barevné odchylky, hřebíky či šrouby a další stopy používání a opotřebení materiálu. Všechny tyto vlastnosti propůjčují každému výrobku osobitý a exkluzivní charakter. 
Každý výrobek je díky tomu unikát.

 

Nabídka stylových barových stolů

Německý výrobce přichází také s nabídkou velmi originálních barových stolů, které jsou designem velmi vhodné pro spojení s touto židlí. Ale nejen to. Pokud máte v plánu vybavit celý interiér v netradičním duchu, najdete na našich stránkách rovněž další, neméně "estetické" návrhy nábytku.

 

- barový stůl Amarelo
- barový stůl Fundos
- stylové komody
- stylové vitríny

 

Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost.
Nábytek Aldo se stal výhradním zástupcem společnosti pro země východního bloku a vše, co je u výrobce nové a aktuální najdete na našich stránkách. Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu