Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Rozkládací dětská postýlka Zuzo

Kód: NEWJ00126-2016
nedostupné
15 546 Kč

Parametry produktu

Výška: 97 cm
Šířka: 82 cm
Délka: 166 cm
Nosnost: 70 kg
Prostor na spaní: 75x110 / 75x160 cm
Cena postýlky: s roštem, bez matrace
Barva: bílá, žlutá, béžová
Materiál: mdf deska
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: turecký
Záruka: 36 měsíců
Doprava: zdarma

Značková dětská postýlka Zuzo, to není jen místo na spaní

Líbí se nám, že součástí postýlky je komoda pro umístění přebalovacího pultu a samozřejmě s tím spojené úložné prostory. Rodič tak má při přebalování miminka vše po ruce, nemusí nikam odbíhat a miminko je tak v bezpečí. Dětská postýlka z kolekce Zuzo patří do kategorie značkového nábytku s prodlouženou zárukou až na sedm let, kvalita je na té nejvyšší možné úrovni. Navíc dětskou postýlku využijete déle než jen do tří let věku dítěte, postýlku je možné rozložit na klasickou postel. A i po rozložení na postel lze využívat komodu, třeba jako praktický větší noční stolek vedle postele. Ve složeném stavu nabízí postýlka miminka rozměr místa na spaní 75x110 cm a v rozloženém stavu postel nabízí pro dítě až do šesti let rozměr místa na spaní 75x160 cm. Samozřejmě, že někdo využije rozloženou postel třeba déle, vše záleží na tom, jak vám rychle dítě roste. V kolekci dětského nábytku Zuzo najdete celou řadu dalších, neméně zajímavých dílů pro možné vybavení celého dětského pokoje pro miminko. Výrobce zvolil velmi "dětský", můžeme říci originální design.

 

Výrobce značkového dětského nábytku s prodlouženou zárukou až na tři roky klade kromě kvality důraz také na originalitu, zdravotní nezávadnost a praktické využití nábytku. Postýlka je vyrobena z mdf desky. Dodání postýlky v dílech s nutností montáže dle návodu. Rošt a komoda v ceně postýlky, doprava zdarma.



New Joy
Značkový nábytek pro děti New Joy s mnohaletou tradicí je zárukou kvality a originálního designu. Společnost New Joy představuje dětský nábytek nové generace, který je chytrý, bezpečný a kvalitní. To vše dokládají také certifikáty GS security test, E1, TSE, ISO.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu