Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Regál Cadore s boxy Winny 99200240

Kód: IL0063
Levný a velmi efektní regál s látkovými boxy, nejen pro vybavení interiéru dětského pokoje, ale kdekoliv. Zvolte si sami počet boxů.
nedostupné
2 708 Kč

Parametry produktu

Cena: regál se 4 boxy
Barva: bílá-zelenkavá
Materiál: lamino
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: německý
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma
Regál: 104,5x33x109 cm
Látkový box: 32x32x31

Regál Cadore s látkovými boxy Winny jako praktické řešení do všech interiérů

Pokud hledáte pro váš interiér něco originálního a levného, možná vás zaujme naše sestava skládající se z regálu Cadore a látkových boxů Winny. Boxy si můžete zvolit v libovolném počtu, nemusíte nutně umístit do polic regálu čtyři, ale třeba jen dva, či naopak více. Vše na našich stránkách představujeme samostatně a můžete také najít v souvisejícím zboží. Laminátový regál je nenáročný na údržbu, povrch omyvatelný.

Německý výrobce klade důraz na kvalitu, efektní, praktický design a cenovou dostupnost.

 

Bílý regál s barevnými bytovými doplňky, vyberte si odstín

Můžete si libovolně zvolit nejen počet zelených, látkových boxů Winny, ale můžete si vybrat také z nejrůznějších odstínů. Nabízí se tak velmi snadné řešení pro váš interiér.

 

Látkové boxy Winny - zvolte si libovolný počet a vyberte si svůj odstín

 

Navíc německý výrobce nabízí vždy vše, co vidíte na jeho fotografiích. V tomto případě lze pořídit i dětskou židli Pezzi, kterou můžete vidět v pozadí rovněž v zeleném odstínu.

Pokud vás návrh oslovil, představujeme vám několik nejoblíbenějších produktů, sestav, které můžete vytvořit spojením regálu s látkovými boxy



- regál Cadore samostatně
- regál Cadore s modrými boxy
- regál Cadore s růžovými boxy
- regál Caboto do dětského pokoje (rozměrově větší varianta)



Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost.
Nábytek Aldo se stal výhradním zástupcem společnosti pro země východního bloku a vše, co je u výrobce nové a aktuální najdete na našich stránkách. Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

 

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu