Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Psací stůl Sherwood 407026

Kód: DME00102-2016
Moderní psací stůl je vhodný pro školáky v dětském pokoji, ale také už i studenty. Využití může psací stůl rozhodně najít i v kanceláři.
nedostupné
montáž
Snadná montáž
Sestavíte sami podle přehledného návodu
5 080 Kč

Parametry produktu

Výška: 77 cm
Šířka: 138,6 cm
Hloubka: 60 cm
Hmotnost: 45,4 kg
Počet balíků: 1 ks
Barva: dub brushed
Materiál: lamino
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: francouzský
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma
Typ:: klasický

Návod k montáži

Moderní psací stůl Sherwood

Francouzský výrobce představuje v kolekci Sherwood široký výběr z nabídky samostatných dílů nábytku pro vybavení dětského pokoje, studentského pokoje, ale rovněž kanceláře. Na ilustračních fotografiích můžete sami posoudit, jak velmi příjemně nábytek působí v daném interiéru. Psací stůl, který nabízíme nyní, má velkou pracovní plochu a úložný prostor je řešený třemi šuplíky. V kolekci je k dispozici ještě psací stůl s jedním šuplíkem a skříňkou, máte tak možnost výběru. nechybí nabídka regálů, ale k mání je i dětská postel s přistýlkou.

 

Tip Aldo: psací stůl s rozdílným dělením úložného prostoru

 

Francouzský výrobce klade velký důraz na kvalitu a detailní, důmyslný design. Materiálem pro výrobu nábytku se stala laminátová deska s tloušťkou 15, 18 a 22 mm. Dodání v dílech s nutností montáže. Doprava zdarma.



Demeyere
Společnost založena ve Francii v roce 1909 panem Lucienem Demeyére se od počátku snaží plně adaptovat potřebám trhu. Proto po celou dobu mění metody výroby, používá nové materiály a snaží se vždy přinášet moderní design.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladatele společnosti, se ujímá vedení a pokračuje ve filozofii výroby svého otce. Poprvé začaly být používány materiály jako laminátová deska.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu