Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Noční stolek Diva

Kód: DME0036-2015
nedostupné
montáž
Snadná montáž
Sestavíte sami podle přehledného návodu
978 Kč

Parametry produktu

Výška: 38,5 cm
Šířka: 40 cm
Hloubka: 35,3 cm
Hmotnost: 8,1 kg
Počet balíků: 1 ks
Barva: dub prata
Materiál: laminátová deska 15-22 mm
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: francouzský
Záruka: 24 měsíců

Návod k montáži

Noční stolek do ložnice zkrátka patří

Jen málokdo si umí představit manželskou postel či jen postel pro jednu osobu bez nočního stolku. Ten často využíváme na odkládání knih či jiných předmětů a ještě častěji na něm stojí noční lampička. Zkrátka a dobře, bez nočního stolku je ložnice tak nějak neúplná. V nabídce nábytku do ložnice jich najdete široký výběr a noční stolek, který nabízíme nyní patří do kolekce Diva od francouzského výrobce. V kolekci najdete v identickém designu a odstínu samozřejmě další díly nábytku pro možné sestavení celé ložnice.

 

Francouzský výrobce klade důraz na kvalitu, ale také praktický design. Materiálem pro výrobu stolku se stala laminátová deska s tloušťkou 15 a 22 mm. Dodání v dílech s nutností montáže dle návodu.


Demeyere
Společnost založena ve Francii v roce 1909 panem Lucienem Demeyére se od počátku snaží plně adaptovat potřebám trhu. Proto po celou dobu mění metody výroby, používá nové materiály a snaží se vždy přinášet moderní design.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladatele společnosti, se ujímá vedení a pokračuje ve filozofii výroby svého otce. Poprvé začaly být používány materiály jako laminátová deska.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu