Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Moderní šatní skříň z masivu Mafra 20901100

Kód: IL057-2015
Velmi moderní šatní skříň a přitom vyrobena ze dřeva borovice v transparentním, bílém odstínu. Nabídka nábytku německého výrobce.
nedostupné
10 581 Kč

Parametry produktu

Výška: 180 cm
Šířka: 120 cm
Hloubka: 59 cm
Hmotnost: 61,6 kg
Počet balíků: 2 ks
Barva: transparent bílá
Materiál: borovice
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: německý
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Moderní šatní skříň ze dřeva borovice

Největší nabídku z masivu na našich stránkách představuje německý výrobce. Nábytek z masivu si můžete vybrat do všech interiérů, od ložnice až po dětský pokoj. V dnešní uspěchané době se výrobci začínají více vracet k používání přírodních, ekologických materiálů a to je velmi dobře. Nabídka nábytku z masivu však mění design, který je více moderní, více přizpůsoben požadavkům dnešních domácností. Taková je i šatní skříň, jejíž jednoduchý design lze do kategorie moderního nábytku určitě zařadit. Výrobce pro dřevo borovice použil transparentní bílý nátěr, který zachovává lehce viditelnou strukturu dřeva. Velmi se nám zamlouvá i řešení vnitřního uspořádání skříně.

 

Německý výrobce klade důraz na kvalitu nejen zpracování, ale i materiálu. Dřevo borovice je řádně vysušeno, aby nedocházelo k pozdější deformaci nábytku vlivem změn v prostředí. Dodání skříně v dílech s nutností montáže dle návodu. Doprava a výnos zdarma.

 

 

Šatní skříň v interiéru ložnice

Pokud chcete vybavit celou vaší ložnici nábytkem z masivu, v nabídce německého výrobce si vyberte celou řadu dalších dílů nábytku. A také manželskou postel můžete pořídit ve velmi moderním designu. Nechybí ani nabídka moderních komod z masivu a samozřejmě nočních stolků. Výrobce často používá odstín transparentní bílé, lze tak dané díly velmi jednoduše pořizovat do jednoho interiéru v harmonickém designu.

 

Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost.
Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu