Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Moderní psací stůl Sherwood 407051

Kód: DME0016-2016
Kvalitní a moderní psací stůl za velmi příjemnou cenu. V identickém designu můžete pořídit další díly, třeba pro studentský pokoj.
nedostupné
montáž
Snadná montáž
Sestavíte sami podle přehledného návodu
5 024 Kč

Parametry produktu

Výška: 77 cm
Délka: 139 cm
Hloubka: 60 cm
Hmotnost: 44,7 kg
Počet balíků: 1 ks
Barva: dub brushed
Materiál: lamino
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: francouzský
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma
Typ:: klasický

Návod k montáži

Moderní psací stůl Sherwood

Hledáte psací stůl do kanceláře, nebo studentského pokoje? Kolekci nábytku Sherwood vám rádi doporučíme, jelikož poměr kvalita a cena je opravdu bezkonkurenční. Psací stůl nabízí díky svým rozměrům velkou pracovní plochu, samozřejmě nechybí ani adekvátně k rozměrům úložné prostory. A i přesto zde je dostatečný prostor k sezení pod pracovní deskou. Líbí se nám i světlý odstín dubu a i přes jednoduché linie jakási mohutnost psacího stolu. V kolekci Sherwood najdete v identickém provedení i praktický regál, postel s přistýlkou, nebo skříň.

 

Francouzský výrobce klade velký důraz na kvalitu a detailní, důmyslný design. Materiálem pro výrobu nábytku se stala laminátová deska s tloušťkou 15, 18 a 22 mm. Dodání v dílech s nutností montáže. Doprava zdarma.



Demeyere
Společnost založena ve Francii v roce 1909 panem Lucienem Demeyére se od počátku snaží plně adaptovat potřebám trhu. Proto po celou dobu mění metody výroby, používá nové materiály a snaží se vždy přinášet moderní design.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladatele společnosti, se ujímá vedení a pokračuje ve filozofii výroby svého otce. Poprvé začaly být používány materiály jako laminátová deska.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu