Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Moderní postel Diva 140x190 cm

Kód: DME0034-2015
Moderní postel pro jednu osobu s rozměrem místa na spaní 140x190 cm. ideální pro malé interiéry ložnic. Francouzský výrobce.
nedostupné
montáž
Snadná montáž
Sestavíte sami podle přehledného návodu
5 993 Kč

Parametry produktu

Výška: 79 cm
Šířka: 144,5 cm
Délka: 194 cm
Prostor na spaní: 140x190 cm
Nosnost: 150 kg
Hmotnost: 36 kg
Počet balíků: 1 ks
Barva: dub prata
Cena postele: s šuplíkem a roštem
Materiál: lamino
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: francouzský
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma
Styl : moderní

Návod k montáži

Moderní postel s úložným prostorem

Jestliže bydlíte sami a neplánujete v budoucnu ještě založení rodiny, pak vám postel menších rozměrů možná přijde vhod. Postele s rozměrem místa na spaní 140x190 cm, nebo 140x200 cm jsou u mladých lidí žijících ještě takzvaně "single" velmi oblíbené. Pro pohodlné spaní dostačující a postel menších rozměrů nezabere v ložnici tolik místa jako klasická manželská postel. Většina z mladých lidí pak jak víme začíná bydlet spíše na menších podnájmech, kde je třeba místem šetřit. A jelikož se věková hranice pro zakládání rodiny neustále posouvá, samozřejmě k vyššímu věku, na tuto skutečnost zareagovali i výrobci nábytku. Dnes již běžně v každé kolekci nabízející nábytek pro vybavení ložnice najdete dva rozměry postele, větší i menší. Stejně je tomu i v kolekci Diva od francouzského výrobce, která kromě dvou rozměrů postele obsahuje i další díly nábytku pro možné celkové sestavení ložnice.

 

Francouzský výrobce klade důraz na kvalitu, ale také praktický design. K posteli je možné pořídit šuplík jako úložný prostor, ale rovněž nadstavec. Oba doplňky velmi vhodné pro malé interiéry. materiálem pro výrobu postele se stala laminátová deska s tloušťkou 15 a 22 mm. Dodání postele v dílech s nutností montáže dle návodu. Postel v ceně s roštem a šuplíkem, bez matrace. Doprava zdarma až k vám domů.

 

Demeyere
Společnost založena ve Francii v roce 1909 panem Lucienem Demeyére se od počátku snaží plně adaptovat potřebám trhu. Proto po celou dobu mění metody výroby, používá nové materiály a snaží se vždy přinášet moderní design.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladatele společnosti, se ujímá vedení a pokračuje ve filozofii výroby svého otce. Poprvé začaly být používány materiály jako laminátová deska.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu