Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Moderní manželská postel Jaipur 347369

Kód: DME0067-2015
Všeobecně je bílý odstín nejčastěji využíván při řešení moderních interiérů. Manželská postel z nabídky francouzského výrobce.
nedostupné
montáž
Snadná montáž
Sestavíte sami podle přehledného návodu
8 287 Kč

Parametry produktu

Výška: 74 cm
Šířka: 171 cm
Délka: 215,6 cm
Prostor na spaní: 160 x 200 cm
Nosnost: 120 / 1 osoba kg
Barva: bílý lesk a mat
Cena postele: s roštem, bez matrace
Rošt: lamelový v dřevěném rámu
Materiál: lamino
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: francouzský
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma
Styl : moderní

Návod k montáži

Moderní postel to je především bílý odstín a jednoduchost

A přesně touto cestou šel při navrhování nábytku do ložnice v kolekci Jaipur francouzský výrobce. Dokonce a to je velmi dobře, spojil bílý odstín v lesku s bílým odstínem v matu. Design je jak jsme již uvedli velmi jednoduchý, ale nadčasový. Netradiční zalomení čela a spojení dvou odstínů bílé designu velmi přidávají. V kolekci najdete celou řadu dalších dílů pro vybavení ložnice v moderním designu. Pokud máte rádi bílou, kolekce Jaipur vás může rozhodně oslovit. Vybrat si můžete také ze dvou rozměrů této postele. Nyní představujeme řešení pro dvě osoby, tedy pár, jelikož rozměr místa na spaní je tradičních 160x200 cm. K dispozici je ale ještě rozměrově menší varianta jako řešení místa na spaní pro jednu osobu a to 140x190 cm. Vybavit ložnici bílým nábytkem patří k trendy záležitostem moderního bydlení. S ohledem na moderní design a povrchovou úpravu v lesku je cena více než příznivá.

 

Francouzský výrobce klade důraz nejen na design, ale rovněž vysokou kvalitu. Postel je velmi propracována. Materiálem je laminát s tloušťkou desek 15 a 22 mm. Cena postele s roštem. Dodání v dílech s nutností montáže dle návodu. Doprava zdarma.

 

Demeyere
Společnost založena ve Francii v roce 1909 panem Lucienem Demeyére se od počátku snaží plně adaptovat potřebám trhu. Proto po celou dobu mění metody výroby, používá nové materiály a snaží se vždy přinášet moderní design.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladatele společnosti, se ujímá vedení a pokračuje ve filozofii výroby svého otce. Poprvé začaly být používány materiály jako laminátová deska.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu