Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Moderní komoda Deltino 50700660

Kód: IL047-2015
Moderní komoda v bílém lesku s dodáním retro prvků. Velké úložné prostory, nabídky dalších dílů v identickém designu.
nedostupné
12 459 Kč

Parametry produktu

Výška: 75 cm
Šířka: 160 cm
Hloubka: 49 cm
Hmotnost: 68 kg
Počet balíků: 2 ks
Barva: bílý lesk
Materiál: mdf, kov, chrom
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: německý
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Moderní komoda s retro prvky překvapí velikostí úložného prostoru

V kolekci moderního nábytku Deltini představuje německý výrobce celou řadu samostatných dílů. Jednou z možností je i pořízení opravdu prostorné komody, která nabízí tři šuplíky a dvě skříňky. Úložné prostory jsou velmi nepravidelně rozděleny a to dodává ještě více na moderním designu, který je doplněn i retro prvky. Komoda v bílém lesku v kombinaci s kovem v podobě podstavců a originálních úchytek. Kolekce Deltini je určena pro nadčasové zařízení interiéru obývacího pokoje, nechybí ani velmi zdařilý návrh televizního stolku.

 

Německý výrobce klade velký důraz na kvalitu a propracovaný design do nejmenších detailů. Pro výrobu komody bylo použito kvalitní mdf desky ve spojení s kovem. Povrchová úprava bílého lesku provedena lakováním. Dodání komody v dílech s nutností montáže dle návodu. Doprava a výnos zdarma.

 

 

Moderní obývací pokoje, trend bílého odstínu

Pokud máte již přehled o moderním nábytku jistě víte, že pro tyto designy nejčastěji výrobci volí bílý lesk právě v kombinaci s chromovaným kovem. Design nabízí velmi jednoduché linie, ale můžou být v nepravidelných, nebo řekněme nesouměrných tvarech. Jako v případě komody, u které na první pohled těžko poznáte, jak jsou vlastně úložné prostory rozděleny. Na ilustrační fotografii pak sami můžete posoudit, zda vám uspořádání úložných prostorů bude vyhovovat.

 

Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost. Nábytek Aldo se stal výhradním zástupcem společnosti pro země východního bloku a vše, co je u výrobce nové a aktuální najdete na našich stránkách. Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu