Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Kuchyňská skříňka Spoony 245549

Výrobce: PRS-Delay
Kód: PRS00410-2014
Kuchyňská skříňka na vestavěnou lednici, nebo v případě použití polic, které jsou v ceně, na potraviny. Kuchyně na míru z Francie.
nedostupné
3 453 Kč

Parametry produktu

Výška: 141 cm
Šířka: 60 cm
Hloubka: 60 cm
Hmotnost: 40 kg
Cena: s prac. deskou
Barva: bílý korpus - dvířka dub
Materiál: laminát 18 mm
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: francouzský
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Kuchyňská skříňka na vestavění lednice, nebo na potraviny

Jak kuchyňskou skříňku využijete je už na vás. Kuchyňská skříňka, či spíše skříň, může být samostatně umístěna v interiéru kuchyně a může se tak stát jejím praktickým doplněním. Kuchyňská skříňka kromě toho že je velmi praktická, navíc i v sestavě kuchyňské linky, nebo samostatně vypadá velmi dobře. Dolní skříňky jsou vždy ve výšce 86 cm a skříňka na potraviny, pokud využijete police, nebo na lednici, pokud police nevyužijete, má výšku 141 cm. Francouzský výrobce nabízí v kolekci Spoony široký výběr samostatných skříněk pro možné sestavení kuchyňské linky a kromě šedého odstínu lze pořídit v identickém designu také skříňku šedou, nebo v imitaci dřeva dub.


Francouzský výrobce klade kromě nízké ceny důraz také na kvalitu a zdravotní nezávadnost. Použitým materiálem pro výrobu všech kuchyňských skříněk v kolekci Spoony se stala laminátová deska tloušťky 18 mm. Dodání v dílech s nutností montáže dle návodu.

 

Sestavení kuchyňské linky, vybavení interiéru kuchyně

Díky široké nabídce ve výběru skříněk lze opravdu říci, že vaši kuchyňskou linku můžete sestavit na míru rozměrům kuchyně. A proč nabízíme kuchyňské skříňky a kuchyňské linky jako kompletní sestavy právě od francouzského výrobce? Protože tradiční gurmánství pochází právě z Francie a i pro zařízení kuchyně mají Francouzi vysoké požadavky. Nábytek musí být pro jejich kulinářské umění kvalitní a maximálně praktický. A tak sestavit si kuchyň z nabídky samostatných skříněk právě francouzského výrobce je svým způsobem sázka na jistotu.

Kolekce Spoony je designem vhodná do malých interiéru kuchyní, ale nic nebrání tomu vybavit i interiér větší, stačí pouze pořídit více skříněk. Při sestavování kuchyňské linky není zcela nutné dodržovat stejný počet skříněk horních, dle dolních. Můžete popustit uzdu své fantazii, můžete také například v kolekci Spoony kombinovat skříňky bílé s šedými.


Parisot
Skupina Parisot vznikla ve Francii v roce 1936, kdy Jacques Parisot začal vyrábět nábytek, který kombinoval moderní design s tradiční řemeslnou výrobou, tedy důrazem na kvalitu.
Dnes Parisot vyrábí nábytek v souladu s Evropskými normami s důrazem na kvalitu a bezpečnost. Například dětský nábytek tak splňuje přísné evropské bezpečnostní požadavky a také plochá balení pro snadný transport, spolu s podrobnými pokyny pro montáž.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu