Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Kuchyňská skříňka Spoony 245512

Výrobce: PRS-Delay
Kód: PRS00404-2014
Pro vlastní návrh sestavení kuchyňské linky nabízí francouzský výrobce široký výběr kuchyňských skříněk v ceně s pracovní deskou.
nedostupné
3 382 Kč

Parametry produktu

Výška: 86 cm
Šířka: 60 cm
Hloubka: 60 cm
Hmotnost: 31 kg
Cena: s prac. deskou
Barva: bílý korpus - dvířka dub
Materiál: laminát 18 mm
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: francouzský
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Dolní kuchyňská skříňka v ceně s pracovní deskou

Pokud chcete opravdu kuchyň dle vašich představ, pak je lépe vytvořit si vlastní návrh kuchyňské linky výběrem z nabídky samostatných kuchyňských skříněk. Kolekce Spoony od francouzského výrobce tuto možnost nabízí. Kromě kuchyňských skříněk v imitaci dřeva dub má výrobce k dispozici také odstín klasické bílé, nebo netradiční šedé. V ceně každé dolní skříňky je již započítána pracovní deska. Výběr z daných typů skříněk je velmi široký a záleží jen na vašich potřebách a fantazii, jakou podobu dáte vašemu návrhu kuchyňské linky.

 

Francouzský výrobce klade kromě nízké ceny důraz také na kvalitu a zdravotní nezávadnost. Použitým materiálem pro výrobu všech kuchyňských skříněk v kolekci Spoony se stala laminátová deska tloušťky 18 mm. Dodání v dílech s nutností montáže dle návodu.

 

Jak sestavit kuchyňskou linku k plné spokojenosti?

Sestavování kuchyňské linky zní možná pro mnohé z vás složitě, ale opak je pravdou. Čím vlastně při sestavování kuchyňské linky a před samotným výběrem kuchyňským skříněk začít? Pokud jste se rozhodli sestavit kuchyňskou linku právě výběrem z nabídky skříněk, především zvažte, jakou by měla mít délku a které úložné prostory upřednostňujete. Rovněž můžete popustit uzdu své fantazii a není dáno, že dolní část linky musí být stejně dlouhá jako horní část.

Lze také odstíny mezi sebou kombinovat. Například skříňky v přírodním dekóru můžete střídat s bílými. Dolní skříňky vždy mají pracovní desku stejné barvy a tak se střídání odstínů dvířek jakoby samo nabízí. Skříňka na troubu je typizovaná i pro naše spotřebiče. Skříňku na dřez obdržíte s pracovní deskou, do které si sami vyřežete otvor na dřez dle vlastních potřeb. Kolekce Spoony to je především flexibilní výběr z nabídky dílů.


Parisot
Skupina Parisot vznikla ve Francii v roce 1936, kdy Jacques Parisot začal vyrábět nábytek, který kombinoval moderní design s tradiční řemeslnou výrobou, tedy důrazem na kvalitu.
Dnes Parisot vyrábí nábytek v souladu s Evropskými normami s důrazem na kvalitu a bezpečnost. Například dětský nábytek tak splňuje přísné evropské bezpečnostní požadavky a také plochá balení pro snadný transport, spolu s podrobnými pokyny pro montáž.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu