Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Kuchyňská skříňka Spoony 245503

Výrobce: PRS-Delay
Kód: PRS00401-2014
Kuchyňské skříňky v širokém výběru dávají možnost sestavení vlastního návrhu kuchyňské linky. Nabídka francouzského výrobce.
nedostupné
1 833 Kč

Parametry produktu

Výška: 58 cm
Šířka: 80 cm
Hloubka: 35,6 cm
Hmotnost: 19 kg
Barva: bílý korpus - dvířka dub
Materiál: laminát 18 mm
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: francouzský
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Kuchyňská skříňka Spoony

Pokud plánujete pořídit kuchyňskou linku, na nábytku Aldo můžete v podstatě dvěma způsoby. Buďto pořízením kompletní sestavy kuchyňské linky jejíž rozměry jsou dané, nebo si můžete sestavit vlastní návrh výběrem z nabídky samostatných kuchyňských skříněk. Sestavení vlastního návrhu je určitě více flexibilní nejen pro interiér vaší kuchyně, ale i pro vás, jelikož dané skříňky včetně typu dělení úložných prostorů si sami navolíte. V kolekci Spoony francouzského výrobce nabízíme kuchyňské skříňky nejen v odstínu dub, ale také klasické bílé, nebo v netradičním šedém odstínu.

 

Francouzský výrobce klade důraz na kvalitu a zdravotní nezávadnost. Použitým materiálem pro výrobu všech kuchyňských skříněk v kolekci Spoony se stala laminátová deska tloušťky 18 mm. Dodání v dílech s nutností montáže dle návodu.

 

Sestavení kuchyňské linky je velmi jednoduché

Pokud jste se rozhodli pro vlastní návrh kuchyňské linky, její sestavení nebylo nikdy snazší. Na fotografiích vždy uvádíme také vnitřní uspořádání skříněk, samozřejmě v parametrech rozměry a pracovní deska je vždy v ceně dané skříňky, tedy ani tu nemusíte složitě počítat.

Určitě začněte skříňkou na dřez a na troubu, pokud máte vestavěnou, aby jste věděli kolik z možné délky vám tyto dvě skříňky uberou. A tyto dvě skříňky, nebo alespoň na dřez, v kuchyni potřebuje opravdu každý. Další skříňky pak můžete přidávat postupně a vždy začněte dolní části linky. Nezapomínejte správně vybrat také úložné prostory, jelikož výběr je možný. Jsou skříňky bez šuplíků, s šuplíkem, úzké, nebo široké. Vy máte volný výběr a tak můžete ovlivnit správnou volbou to, zda s kuchyňskou linkou budete spokojeni.

Design je sice jednoduchý, ale můžeme ho směle zařadit do kategorie moderního nábytku. A rovněž právě díky flexibilnímu výběru lze vybavit interiéry malých, ale i velkých kuchyní.


Parisot
Skupina Parisot vznikla ve Francii v roce 1936, kdy Jacques Parisot začal vyrábět nábytek, který kombinoval moderní design s tradiční řemeslnou výrobou, tedy důrazem na kvalitu.
Dnes Parisot vyrábí nábytek v souladu s Evropskými normami s důrazem na kvalitu a bezpečnost. Například dětský nábytek tak splňuje přísné evropské bezpečnostní požadavky a také plochá balení pro snadný transport, spolu s podrobnými pokyny pro montáž.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu