Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Kuchyňská skříňka Spoony 245502

Výrobce: PRS-Delay
Kód: PRS00400-2014
Jednoduchý design, ale za příjemnou cenu. To je nabídka francouzského výrobce kuchyňských skříněk pro možné sestavení kuchyňské linky.
nedostupné
1 551 Kč

Parametry produktu

Výška: 58 cm
Šířka: 60 cm
Hloubka: 35,6 cm
Hmotnost: 15 kg
Barva: bílý korpus - dvířka dub
Materiál: laminát 18 mm
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: francouzský
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Kuchyňská skříňka na zavěšení Spoony

Hledáte praktické a levné řešení pro vaší kuchyň. Chcete si opravdu sestavit kuchyňskou linku dle vlastních potřeb a představ. Pak nejlépe výběrem z nabídky samostatných skříněk a s francouzským výrobcem nebylo sestavování kuchyňské linky nikdy snadnější. Cílem výrobce bylo v této kolekci určené do kuchyně přinést levné, ale zároveň efektní řešení. A to se beze zbytku povedlo s ohledem také na skutečnost, že v ceně dolních skříněk je započítána také pracovní deska. Navíc si kromě dekóru imitace dřeva dub můžete vybrat skříňky v klasickém bílém provedení, nebo netradičním odstínu šedé.


Francouzský výrobce klade důraz na kvalitu a zdravotní nezávadnost. Použitým materiálem pro výrobu všech kuchyňských skříněk v kolekci Spoony se stala laminátová deska tloušťky 18 mm. Dodání v dílech s nutností montáže dle návodu.

 

Jaké kuchyňské skříňky potřebujete?

Určitě začněte skříňkou na dřez a na troubu, pokud máte vestavěnou, aby jste věděli kolik z možné délky vám tyto dvě skříňky uberou. A tyto dvě skříňky, nebo alespoň na dřez, v kuchyni potřebuje opravdu každý. Další skříňky pak můžete přidávat postupně a vždy začněte dolní části linky. Nezapomínejte správně vybrat také úložné prostory, jelikož výběr je možný. Jsou skříňky bez šuplíků, s šuplíkem, úzké, nebo široké. Vy máte volný výběr a tak můžete ovlivnit správnou volbou to, zda s kuchyňskou linkou budete spokojeni.

Design je sice jednoduchý, ale můžeme ho směle zařadit do kategorie moderního nábytku. A rovněž právě díky flexibilnímu výběru lze vybavit interiéry malých, ale i velkých kuchyní.


Parisot
Skupina Parisot vznikla ve Francii v roce 1936, kdy Jacques Parisot začal vyrábět nábytek, který kombinoval moderní design s tradiční řemeslnou výrobou, tedy důrazem na kvalitu.
Dnes Parisot vyrábí nábytek v souladu s Evropskými normami s důrazem na kvalitu a bezpečnost. Například dětský nábytek tak splňuje přísné evropské bezpečnostní požadavky a také plochá balení pro snadný transport, spolu s podrobnými pokyny pro montáž.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu