Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Kuchyňská skříňka Spoony 245402

Výrobce: PRS-Delay
Kód: PRS00384-2014
nedostupné
1 553 Kč

Parametry produktu

Výška: 58 cm
Šířka: 60 cm
Hloubka: 35,6 cm
Hmotnost: 15 kg
Barva: bílý korpus-šedá dvířka
Materiál: laminát 18 mm
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: francouzský
Záruka: 24 měsíců

Horní kuchyňská skříňka Spoony

Pokud by jste si raději kuchyňskou linku seskládali sami tak, aby vám opravdu maximálně vyhovovala, pak nejlépe výběrem z nabídky samostatných kuchyňských skříněk. Vy sami si pak můžete zvolit jaké skříňky chcete, jaké mají mít vnitřní uspořádání a rozměry. V kolekci Spoony nebyl výběr nikdy snazší, u každé skříňky na fotografii uvedeno také její vnitřní uspořádání a kromě horních skříněk jsou k dispozici také dolní skříňky v ceně s pracovní deskou. Tedy není třeba ani složitě počítat potřebné rozměry pro desku.

 

Autorem kolekce Spoony je francouzský výrobce, který klade důraz na kvalitu, dostupnou cenu a maximální efektní využití skříněk v interiéru. Materiálem pro výrobu kuchyňských skříněk se stal laminát s tloušťkou desek 18 mm. Dodání v dílech s nutností montáže dle návodu.

 

 

Nechte se inspirovat Francií, zemí kulinářství

Díky široké nabídce samostatných kuchyňských skříněk lze docílit nejrůznějších podob vlastního návrhu kuchyňské linky. Můžeme tak říci, že v kolekci Spoony máte možnost sestavit podobu vaší kuchyně na míru. Jelikož výrobce představuje kuchyňské skříňky také v bílém odstínu, nabízí se velmi originální možnost střídání bílých skříněk s šedými. Při flexibilním výběru se fantazii meze nekladou a to je na kolekcích jako je Spoony velmi pozitivní.

Design je sice jednoduchý, ale můžeme ho směle zařadit do kategorie moderního nábytku. A rovněž právě díky flexibilnímu výběru lze vybavit interiéry malých, ale i velkých kuchyní.



Parisot
Skupina Parisot vznikla ve Francii v roce 1936, kdy Jacques Parisot začal vyrábět nábytek, který kombinoval moderní design s tradiční řemeslnou výrobou, tedy důrazem na kvalitu.
Dnes Parisot vyrábí nábytek v souladu s Evropskými normami s důrazem na kvalitu a bezpečnost. Například dětský nábytek tak splňuje přísné evropské bezpečnostní požadavky a také plochá balení pro snadný transport, spolu s podrobnými pokyny pro montáž.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu