Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Kuchyňská skříňka Spoony 245305

Výrobce: PRS-Delay
Kód: PRS00372-2014
nedostupné
1 128 Kč

Parametry produktu

Výška: 35 cm
Šířka: 60 cm
Hloubka: 35,6 cm
Hmotnost: 11 kg
Počet balíků: 1 ks
Barva: Bílá
Materiál: laminát 18 mm
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: francouzský
Záruka: 24 měsíců

Horní kuchyňská skříňky Spoony

Pokud máte malý interiér, ale na opačnou stranu třeba naopak velký, vždy je nejlépe sestavit kuchyňskou linku tak, aby danému interiéru maximálně vyhovovala. Francouzský výrobce kolekce Spoony nabízí velmi efektní a levné řešení pro možné sestavení jakékoliv podoby kuchyňské linky. Vybírat můžete nejen z široké nabídky skříněk, ale také odstínů. Dostupný je odstín dub, nebo šedá. Nízká cena také s ohledem na skutečnost, že v ceně dolních skříněk je pracovní deska.

 

Francouzský výrobce klade kromě nízké ceny důraz také na kvalitu a zdravotní nezávadnost. Použitým materiálem pro výrobu všech kuchyňských skříněk v kolekci Spoony se stala laminátová deska tloušťky 18 mm. Dodání v dílech s nutností montáže dle návodu.



Nabídka kuchyňských skříněk je velmi široká, k dispozici jsou také odstíny přírodní dub a netradiční šedá barva. Kolekce Spoony je designem vhodná do malých interiéru kuchyní, ale nic nebrání tomu vybavit i interiér větší, stačí pouze pořídit více skříněk.


Parisot
Skupina Parisot vznikla ve Francii v roce 1936, kdy Jacques Parisot začal vyrábět nábytek, který kombinoval moderní design s tradiční řemeslnou výrobou, tedy důrazem na kvalitu.
Dnes Parisot vyrábí nábytek v souladu s Evropskými normami s důrazem na kvalitu a bezpečnost. Dětský nábytek tak splňuje přísné evropské bezpečnostní požadavky a také plochá balení pro snadný transport, spolu s podrobnými pokyny pro montáž.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu