Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Kuchyňská skříňka Spoony 245302

Výrobce: PRS-Delay
Kód: PRS00370-2014
nedostupné
1 551 Kč

Parametry produktu

Výška: 58 cm
Šířka: 60 cm
Hloubka: 35,6 cm
Hmotnost: 15 kg
Počet balíků: 1 ks
Barva: Bílá
Materiál: laminát 18 mm
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: francouzský
Záruka: 24 měsíců

Kuchyňská skříňka Spoony horní

V nabídce kolekce Spoony, která nabízí skříňky pro možné sestavení kuchyňské linky můžete vybírat nejen z řady právě skříněk, ale také odstínů. Stejné provedení skříňky najdete v nabídce francouzského výrobce také v přírodním odstínu dub a netradičním odstínu šedé. Cílem výrobce bylo v této kolekci určené do kuchyně přinést levné, ale zároveň efektní řešení. A to se beze zbytku povedlo s ohledem také na skutečnost, že v ceně dolních skříněk je započítána také pracovní deska.

 

Francouzský výrobce klade důraz na kvalitu a zdravotní nezávadnost. Použitým materiálem pro výrobu všech kuchyňských skříněk v kolekci Spoony se stala laminátová deska tloušťky 18 mm. Dodání v dílech s nutností montáže dle návodu.


Nabídka kuchyňských skříněk je velmi široká, k dispozici jsou také odstíny přírodní dub a netradiční šedá barva. Kolekce Spoony je designem vhodná do malých interiéru kuchyní, ale nic nebrání tomu vybavit i interiér větší, stačí pouze pořídit více skříněk.


Parisot
Skupina Parisot vznikla ve Francii v roce 1936, kdy Jacques Parisot začal vyrábět nábytek, který kombinoval moderní design s tradiční řemeslnou výrobou, tedy důrazem na kvalitu.
Dnes Parisot vyrábí nábytek v souladu s Evropskými normami s důrazem na kvalitu a bezpečnost. Dětský nábytek tak splňuje přísné evropské bezpečnostní požadavky a také plochá balení pro snadný transport, spolu s podrobnými pokyny pro montáž.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu