Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Kuchyňská skříňka na troubu Spoony 245543

Výrobce: PRS-Delay
Kód: PRS00408-2014
Typizovaní kuchyňská skříňka i pro české spotřebiče za velmi příjemnou cenu od francouzského výrobce. Nabídka skříněk pro vlastní návrh.
nedostupné
1 973 Kč

Parametry produktu

Výška: 86 cm
Šířka: 60 cm
Hloubka: 60 cm
Hmotnost: 21 kg
Cena: s prac. deskou
Barva: bílý korpus - dvířka dub
Materiál: laminát 18 mm
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: francouzský
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

V žádné kuchyni se bez trouby neobejdeme

Nabídka francouzského výrobce v kolekci Spoony, to je široká nabídka samostatných kuchyňských skříněk na výběr. Vy sami si můžete sestavit vlastní návrh kuchyňské linky tak, aby jste byli s jejím uspořádáním a dělením úložných prostorů spokojeni. Kuchyňské skříňky v ceně s pracovní deskou a typizované také pro potřeby zákazníků na našem trhu. Není se tedy třeba bát, že kuchyňská skříňka na troubu vám bude k nepotřebě. Výrobce v kolekci Spoony však kromě široké výběru skříněk nabízí také několik odstínů. Kromě imitace dřeva dub, kterou nabízíme nyní je k dispozici rovněž klasická bílá, nebo netradiční šedá barva. Základem jsou pak vždy bílé korpusy.

 

Francouzský výrobce klade kromě nízké ceny důraz také na kvalitu a zdravotní nezávadnost. Použitým materiálem pro výrobu všech kuchyňských skříněk v kolekci Spoony se stala laminátová deska tloušťky 18 mm. Dodání v dílech s nutností montáže dle návodu.

 

Čím začít při sestavování kuchyňské linky

Samozřejmě je třeba zvážit, jaký je váš maximální finanční rozpočet pro vybavení kuchyně. Díky široké nabídce samostatných kuchyňských skříněk lze docílit nejrůznějších podob vlastního návrhu kuchyňské linky. Můžeme tak říci, že v kolekci Spoony máte možnost sestavit podobu vaší kuchyně na míru. Jelikož výrobce představuje kuchyňské skříňky také v bílém odstínu, nabízí se velmi originální možnost střídání bílých skříněk s přírodními. Při flexibilním výběru se fantazii meze nekladou a to je na kolekcích jako je Spoony velmi pozitivní.

Design je sice jednoduchý, ale můžeme ho směle zařadit do kategorie moderního nábytku. A rovněž právě díky flexibilnímu výběru lze vybavit interiéry malých, ale i velkých kuchyní.


Parisot
Skupina Parisot vznikla ve Francii v roce 1936, kdy Jacques Parisot začal vyrábět nábytek, který kombinoval moderní design s tradiční řemeslnou výrobou, tedy důrazem na kvalitu.
Dnes Parisot vyrábí nábytek v souladu s Evropskými normami s důrazem na kvalitu a bezpečnost. Například dětský nábytek tak splňuje přísné evropské bezpečnostní požadavky a také plochá balení pro snadný transport, spolu s podrobnými pokyny pro montáž.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu