Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Kuchyňská skříňka na troubu Spoony 245443

Výrobce: PRS-Delay
Kód: PRS00392-2014
Kuchyňská skříňka na troubu šíře 60 cm typizována také na spotřebiče na českém trhu. Nabídka francouzského výrobce pro sestavení kuchyně.
nedostupné
1 973 Kč

Parametry produktu

Výška: 86 cm
Šířka: 60 cm
Hloubka: 60 cm
Hmotnost: 21 kg
Barva: bílý korpus-šedá dvířka
Materiál: laminát 18 mm
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: francouzský
Záruka: 24 měsíců

Kuchyňská skříňka na vestavěnou troubu

Nabídka kolekce Spoony samostatných kuchyňských skříněk je široká a pamatuje určitě i na potřebu umístění spotřebičů. Pokud plánujete pořízení kuchyňské linky na základě výběru z nabídky samostatných kuchyňských skříněk, ještě před samotným výběrem skříněk zvolte, jaké budete mít spotřebiče. Ty by měly být pořízeny, či rozplánovány před pořízením skříněk, aby jste věděli, jaké skříňky budete potřebovat. V nabídce kolekce Spoony od francouzského výrobce nechybí ani dolní skříňka na vestavěnou troubu.

A i když je výrobce francouzský, skříňka je typizována také pro naše spotřebiče. Z jeho nabídky si samozřejmě můžete vybrat celou řadu dalších skříněk, včetně horních a k dispozici jsou také odstíny šedá, nebo imitace dřeva dub. Francouzský výrobce klade kromě nízké ceny důraz také na kvalitu a zdravotní nezávadnost. Použitým materiálem pro výrobu všech kuchyňských skříněk v kolekci Spoony se stala laminátová deska tloušťky 18 mm. Dodání v dílech s nutností montáže dle návodu.

 

Sestavování kuchyňské linky nebylo nikdy lehčí

Proč nabízíme nábytek do kuchyně od francouzského výrobce? Protože nechat se při sestavování kuchyňské linky inspirovat právě francouzským výrobcem, vůbec není špatná volba. Je všeobecně známo, že Francie je země kvalitních potravin, delikates a gurmánství. A Francouzi určitě mají i zvýšené požadavky na podobu kuchyňské linky. A tak sestavit si kuchyň z nabídky samostatných skříněk právě francouzského výrobce je svým způsobem sázka na jistotu.

Kolekce Spoony je designem vhodná do malých interiérů kuchyní, ale nic nebrání tomu vybavit i interiér větší, stačí pouze pořídit více skříněk. Při sestavování kuchyňské linky není zcela nutné dodržovat stejný počet skříněk horních, dle dolních. Můžete popustit uzdu své fantazii, můžete také například v kolekci Spoony kombinovat skříňky bílé s šedými.


Parisot
Skupina Parisot vznikla ve Francii v roce 1936, kdy Jacques Parisot začal vyrábět nábytek, který kombinoval moderní design s tradiční řemeslnou výrobou, tedy důrazem na kvalitu.
Dnes Parisot vyrábí nábytek v souladu s Evropskými normami s důrazem na kvalitu a bezpečnost. Například dětský nábytek tak splňuje přísné evropské bezpečnostní požadavky a také plochá balení pro snadný transport, spolu s podrobnými pokyny pro montáž.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu