Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Kuchyňská skříňka na dřez Spoony 245444

Výrobce: PRS-Delay
Kód: PRS00393-2014
Kuchyňská skříňka na dřez v ceně s pracovní deskou, aby každý mohl dřez skříňce přizpůsobit. Nabídka francouzského výrobce pro kuchyně.
nedostupné
2 819 Kč

Parametry produktu

Výška: 86 cm
Šířka: 80 cm
Hloubka: 60 cm
Hmotnost: 40 kg
Barva: bílý korpus-šedá dvířka
Materiál: laminát 18 mm
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: francouzský
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Kuchyňská skříňka na dřez v ceně s pracovní deskou

Bez skříňky na dřez se žádná kuchyňská linka neobejde. Skříňka určená na dřez je vždy bez polic, aby bylo možné umístit odpad a my nabízíme navíc s pracovní deskou v ceně. Každý si tak může vybrat jakýkoliv tvar dřezu, nebo dát dřez celoplošný a pracovní desku nepoužít. Volba je jen na vás. Kolekce Spoony od francouzského výrobce, to je široký výběr z nabídky samostatných kuchyňských skříněk v několika odstínech pro možné sestavení kuchyňské linky.

 

Francouzský výrobce jako autor kolekce klade důraz na jednoduchost designu, aby docílil nízké ceny při zachování jeho pověstní kvality. Výrobním materiálem se stal laminát tloušťky 18 mm. Dodání v dílech s nutností montáže dle návodu. Jak jsme již uvedli, pracovní deska v ceně skříňky a navíc s naší dopravou zdarma po celé republice.

 

Sestavení kuchyňské linky nebylo nikdy jednodušší

Nechat se při sestavování kuchyňské linky inspirovat právě francouzským výrobcem, vůbec není špatná volba. Je všeobecně známo, že Francie je země kvalitních potravin, delikates a gurmánství. A Francouzi určitě mají i zvýšené požadavky na podobu kuchyňské linky. A tak sestavit si kuchyň z nabídky samostatných skříněk právě francouzského výrobce je svým způsobem sázka na jistotu.

Kolekce Spoony je designem vhodná do malých interiérů kuchyní, ale nic nebrání tomu vybavit i interiér větší, stačí pouze pořídit více skříněk. Při sestavování kuchyňské linky není zcela nutné dodržovat stejný počet skříněk horních, dle dolních. Můžete popustit uzdu své fantazii, můžete také například v kolekci Spoony kombinovat skříňky bílé s šedými.


Parisot
Skupina Parisot vznikla ve Francii v roce 1936, kdy Jacques Parisot začal vyrábět nábytek, který kombinoval moderní design s tradiční řemeslnou výrobou, tedy důrazem na kvalitu.
Dnes Parisot vyrábí nábytek v souladu s Evropskými normami s důrazem na kvalitu a bezpečnost. Například dětský nábytek tak splňuje přísné evropské bezpečnostní požadavky a také plochá balení pro snadný transport, spolu s podrobnými pokyny pro montáž.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu