Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Konferenční stolek Steen 471479

Kód: DME031-2014
Laminátový konferenční stolek ve zdařilé imitaci dřeva dubu. Levné stolky do obývacího pokoje od francouzského výrobce.
nedostupné
2 693 Kč

Parametry produktu

Výška: 40 cm
Šířka: 80 cm
Hloubka: 80 cm
Hmotnost: 28,5 kg
Počet balíků: 1 ks
Barva: tmavý dub
Materiál: lamino
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: francouzský
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Laminátový konferenční stolek Steel

V jednoduchosti je krása. Pro konferenční stolek toto pravidlo beze zbytku využito. Výrobce docílil nízké pořizovací ceny pro takto moderní design několika faktory. Design není náročný na výrobu, materiálem je laminátová deska a rozměry patří k menším. Nabízí se tak umístění konferenčního stolku do malých interiérů obývacího pokoje.

Francouzský výrobce jako autor designu klade velký důraz na kvalitu. Není důležité, zda je nábytek levný, nebo drahý, kvalita je dána pro všechny kolekce stejná. V kolekci si můžete ve stejném provedení vybrat také další díly nábytku pro vybavení interiéru nejen obývacího pokoje, ale rovněž jídelny.

 

Konferenční stolek nabízí

 

- výšku 40 cm s šířkou 80 cm a hloubkou 80 cm (čtverec)
- praktickou odkládací plochu pod hlavní deskou
- omyvatelná povrchová úprava
- materiál lamino s tloušťkou desek od 16 do 25 mm
- dodání v dílech s nutností sestavení dle návodu
- pořizovací cena stolku nespadá do nabídky nábytku s výnosem do patra
- doprava zdarma po celé republice 

 

Kolekce Steen v interiéru

Samostatné díly pro vybavení interiéru nejen obývacího pokoje, ale rovněž jídelny. Což je velmi praktické, jelikož málokdo z nás má k dispozici samostatnou místnost pro zařízení celé jídelny. A tak se uchylujeme k řešení jídelního koutu právě v obýváku. S kolekci Steen lze mít vše hezky sladěno do jednoho tónu. Vybrat si můžete díly jako komoda, jídelní stůltelevizní stolek, či prosklená vitrína.



Demeyere
Společnost založena ve Francii v roce 1909 panem Lucienem Demeyére se od počátku snaží plně adaptovat potřebám trhu. Proto po celou dobu mění metody výroby, používá nové materiály a snaží se vždy přinášet moderní design.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladatele společnosti, se ujímá vedení a pokračuje ve filozofii výroby svého otce. Poprvé začaly být používány materiály jako laminátová deska.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu