Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Konferenční stolek Segur 230344

Kód: DME036-2014
Moderní konferenční stolek z lamina za bezkonkurenční cenu. Francouzský výrobce zvolil imitaci dřeva dub. Doprava zdarma.
nedostupné
3 115 Kč

Parametry produktu

Výška: 36 cm
Šířka: 80 cm
Hloubka: 80 cm
Hmotnost: 28,5 kg
Počet balíků: 1 ks
Barva: dub
Materiál: lamino
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: francouzský
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

I moderní může být levné, konferenční stolek

Dnešní výrobci nábytku se předhánějí ve stále dokonalejších imitacích nejrůznějších dřev. Konferenční stolek nabízí imitaci dřeva dub, včetně jeho zachování viditelné struktury. Díky jednoduchému designu, který však působí velmi mohutně a moderně, může výrobce nabídnout bezkonkurenční cenu.

 

 

Francouzský výrobce klade důraz na kvalitu v mnoha ohledech. Imitace dřeva nejen na pohled, ale i na dotyk. Povrchová úprava zachovává strukturu dřeva. Velmi detailní také samotné zpracování a kvalitní je rovněž použitá laminátová deska. Ta ve velké míře rovněž v pozitivním slova smyslu ovlivňuje pořizovací cenu stolku. Tloušťka desek dosahuje místy až 25 mm.

 

 

Konferenční stolek nabízí

 

- výšku desky 36 cm  s šířkou a hloubkou 80 cm
- snadnou údržbu díky omyvatelné povrchové úpravě
- mohutný design vhodný však i do malých interiérů
- odstín světlý dub v imitaci (oak champagne)
- dodání v dílech s nutností sestavení dle návodu
- pořizovací cena stolku nespadá do nabídky nábytku s výnosem do patra
- doprava zdarma po celé republice

 

Kolekce nábytku Segur nejen do obývacího pokoje

Odstín, který výrobce použil pro stolek se stává velmi oblíbeným. Opravdu jen málokdo z nás si může dovolit dubový nábytek, myslíme tedy z pravého dřeva. A tak přicházejí do nabídky stále častěji nejrůznější imitace a francouzští výrobci patří k těm, kteří s tímto řešením přišli jako první. V kolekci Segur vám nabízíme další díly, také komodu, televizní stolek, nebo jídelní stůl. Lze tak v harmonickém odstínu vybavit společný prostor jídelny i obývacího pokoje.



Demeyere
Společnost založena ve Francii v roce 1909 panem Lucienem Demeyére se od počátku snaží plně adaptovat potřebám trhu. Proto po celou dobu mění metody výroby, používá nové materiály a snaží se vždy přinášet moderní design.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladatele společnosti, se ujímá vedení a pokračuje ve filozofii výroby svého otce. Poprvé začaly být používány materiály jako laminátová deska.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu