Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Konferenční stolek Provence

Kód: IL076-2014
nedostupné
4 070 Kč

Parametry produktu

Šířka: 75 cm
Výška: 45 cm
Hloubka: 75 cm
Hmotnost: 19 kg
Počet balíků: 1 ks
Barva: transparent bílá
Materiál: borovice
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: německý
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Bílý rustikální konferenční stolek ze dřeva

Dřevo jako materiál je právě pro kategorii rustikálního nábytku častým materiálem pro jeho výrobu. Konferenční stolek z kolekce Provence se nám líbí hned z několika důvodů. S ohledem na jeho kvalitu výrobce nabízí nízkou cenu, pro transparentní odstín bílé a pro praktické provedení desky ze skla.

Všechny plusy zásluhou německého výrobce, který vždy klade důraz na kvalitu a detailní zpracování. Pro výrobu používá zásadně zdravé dřevo borovice, bez kazů a suků, řádně vysušené. Tím zamezí pozdější deformaci nábytku vlivem změny teplot v místnosti, či působením relativní vlhkosti. Dřevo nepraská a nekroutí se. Pro nábytek ze dřeva je kvalita materiálu zásadní.

 

- celková výška (jídelní plochy) 45 cm s šířkou 75 cm a hloubkou 75 cm
- horní deska z tvrzeného čirého skla (snadná údržba)
- praktický šuplík a odkládací plocha
- možnost pořízení dalších dílů pro kompletní vybavení interiéru
- dodání v dílech s nutností montáže dle návodu
- doprava zdarma až k vám domů

 

 

Bílé odstíny rustikálního nábytku

Pokud chcete pořídit rustikální nábytek v bílém odstínu, věnujte pozornost hned několika tónům, které jen pro tento jeden odstín nabízíme. Je rozdíl, zda si vyberte sněhově bílý odstín, nebo transparentní. Kolekce Provence nabízí transparentní odstín bílé, stejně tedy jako konferenční stolek, který nabízíme nyní. Transparentnost zachovává viditelnou strukturu dřeva, nejedná se tedy o čistě sněhově bílou, která by zcela překryla strukturu dřeva.

 

Ukázkou sněhově bílého odstínu pro kategorii nábytku ze dřeva pak naopak může být třeba dětský pokoj dánského výrobce.

 

Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost.
Nábytek Aldo se stal výhradním zástupcem společnosti pro země východního bloku a vše, co je u výrobce nové a aktuální najdete na našich stránkách. Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu