Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Komoda z masivu New York 20901805

Kód: IL059-2014
Novým trendem ve světě bydlení je nábytek z masivu v nejrůznějších, až netradičních odstínech. Dětský pokoj může být ekologický, ale i barevný.
nedostupné
3 319 Kč

Parametry produktu

Výška: 71 cm
Šířka: 70 cm
Hloubka: 35 cm
Hmotnost: 18,5 kg
Počet balíků: 1 ks
Barva: zelená
Materiál: borovice
Povrchová úprava: vodou ředitelný lak
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: německý
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Aldo přináší netradiční, "barevný" nábytek z masivu

Velmi nás zajímá, jak se vám budou nové návrhy nábytku z masivu líbit. Najdete široký výběr odstínů pro nejrůznější typy nábytku a jako první představujeme komodu z masivu v sytě zeleném odstínu. Netradiční a originální nové designy stylového nábytku. Přírodní odstín dřeva borovice již není pro nábytek nutností. Pokud jste milovníky nábytku z masivu, protože máte rádi ekologické bydlení, ale odrazoval vás právě stereotypní přírodní vzhled, můžete na nábytku Aldo začít vybírat.

Německý výrobce klade velký důraz na kvalitu (proto jsme jeho produkty zařadili na náš portál) a pro výrobu nábytku z masivu používá kvalitní dřevo borovice, řádně vysušené a bez kazů. Suché, "odpočaté" dřevo pak zamezuje pozdější deformaci nábytku vlivem změny teplot v místnosti, či působením relativní vlhkosti. Nábytek se nekroutí a nepraská.

 

- výška komoda 71 cm  s šířkou 70 cm a hloubkou 35 cm
- zelenkavý nátěr s finální úpravou bezbarvým lakem zabraňuje poškození
- dřevo borovice s tloušťkou desek až 2,5 cm
- dodání v dílech s nutností montáže dle návodu
- doprava na nábytku Aldo zdarma po celé republice

 

Dětské pokoje z masivu mohou být veselé a plné barev

Cílem německého výrobce bylo především přinést zdravotně nezávadné, ekologické díly nábytku ze dřeva borovice, ale ve zcela jiných odstínech, než jsme zvyklí. Pokud chcete pro své děti ekologický dětský pokoj, dnes máte možnost tuto místnost vybavit i velmi barevně. V barvách pro děti. Už není třeba mít vše ve stále se opakujícím přírodním odstínu. Nový pohled na kategorii nábytku z masivu.

 

Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost.
Nábytek Aldo se stal výhradním zástupcem společnosti pro země východního bloku a vše, co je u výrobce nové a aktuální najdete na našich stránkách. Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu