Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Dětský psací stůl Paco

Kód: IL00113
nedostupné
3 160 Kč

Parametry produktu

Výška: 62-93 cm
Šířka: 109 cm
Hloubka: 55 cm
Barva: bílo-modrá
Materiál: MDF deska
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: německý
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Dětský psací stůl Paco nabízí funkční řešení

Návrh designu psacího stolu určeného dětem, dle modrého provedení pak spíše chlapcům, je všechna "nej", která jen může mít. Materiál, spojení kvalitní mdf desky a masivu. Funkcí je pak hned několik, které se soustředí především na to, aby dítě za psacím stolem sedělo rovně, tak jak má. Dodržovalo zdravé držení páteře.  

Německý výrobce nabízí vysokou kvalitu danou nejen precizností výroby, ale také použitými materiály, které jsme vám uvedli. U masivu se pak konkrétně jedná o dřevo borovice. Výrobce se snaží také přinášet nabídku nábytku tak, aby se dala vzájemně kombinovat a vznikaly tak příjemné sestavy.


Jak správně vybrat psací stůl pro školáka?

Pokud se chystáte pořídit psací stůl do dětského pokoje, věnujte pozornost všeobecně známým doporučením, která pro nákup platí.

Výška pracovní plochy musí mít mezi 72 až 78 cm (pro stůl Paco je výhodné její nastavení), plocha by měla být minimálně 50x100 cm aby dítě mělo dostatek místa pro práci, stůl by měl mít úložný prostor. V neposlední řade, povrch pracovní plochy musí být omyvatelný (děti stůl často nechtíc popíšou). Co ještě navíc nabízí psací stůl Paco?


- možnost změny úhlu psací plochy
- možnost nastavení výšky psací plochy 
- úložné prostory pod pracovní deskou a v podobě šuplíku
- možnost pořízení také šuplíkového kontejneru a židle

 

Velmi vhodně také výrobce rozdělil použitý materiál. Mdf desku pro pracovní plochu, čímž zajistil větší mechanickou odolnost a omyvatelnost povrchu. Vlastnosti, které masiv nemá. Konstrukce psacího stolu je zas naopak z masivu, kde je to žádané a smysluplné v tom ohledu, že stůl nabízí větší stabilitu a pevnost.

Jako prodejci vám pro zpříjemnění nákupu nábytek vozíme zcela zdarma až do vašeho domu, což platí i pro naší nabídku psacího stolu Paco.

 

Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost.
Nábytek Aldo se stal výhradním zástupcem společnosti pro země východního bloku a vše, co je u výrobce nové a aktuální najdete na našich stránkách. Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

  

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu