Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Dětský pokoj pro kluka Nautica-10.506

Kód: NEWJ0081-2016
Dětský pokoj pro kluka s tématikou moře, lodí a vším co s přístavem souvisí. Vytvořte za pomocí dětského pokoje bezpečný přístav pro dítě.
nedostupné
Dětská postel: 97x110x214 cm
10 865 Kč
Noční stolek: 55x63x48
2 683 Kč
Komoda: 96x102x48
10 014 Kč
Šatní skříň: 90x190x60
14 269 Kč

Parametry produktu

Barva: bílá, modrá, červená
Prostor na spaní: 90 x 200 cm
Nosnost: 100 kg
Cena postele: s roštem, bez matrace
Rošt: lamelový v dřevěném rámu
Materiál: mdf deska
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: turecký
Prodloužená záruka: 7 let

Designový dětský pokoj pro kluka, malého námořníka

Hledáte originální řešení pro vybavení dětského pokoje kluka? Chcete aby nábytek byl kvalitní? Pak vám můžeme nabídnout dětský nábytek z kolekce New Joy, který díky vysoké kvalitě nabízí prodlouženou záruku až na sedm let. Designový, značkový dětský nábytek to je vždy něco navíc a v kolekci Nautica je to rovněž originální provedení. Dětský pokoj byl navržen s tématikou moře a lodí. Rovněž spojení odstínů této tématice odpovídá. Značkový nábytek to je rovněž možnost pořídit dekorace a doplňky, v případě tohoto návrhu je to stolní lampa, stropní lampa, povlečení na postel včetně přikrývky a dokonce i koberec. Můžete vybírat rovněž ze dvou typů postelí, menší pro školáka v rozměru 90x200 cm a větší pro studenta v rozměru 120x200 cm. V nabídce nechybí ani psací stůl s nadstavcem, který v našem návrhu není vyobrazen a lze pořídit i větší šatní skříň. Možností je celá řada.

 

Turecký výrobce věnuje maximální pozornost kvalitě nábytku, která je opatřena také certifikáty a sedmiletou zárukou. Cena postele s roštem bez matrace, možnost pořízení také povlečení. Materiálem pro výrobu postele se stala mdf deska, dodání v dílech s nutností montáže. Doprava zdarma.



New Joy
Značkový nábytek pro děti New Joy s mnohaletou tradicí je zárukou kvality a originálního designu. Společnost New Joy představuje dětský nábytek nové generace, který je chytrý, bezpečný a kvalitní. To vše dokládají také certifikáty GS security test, E1, TSE, ISO.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu