Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Dětský noční stolek Foot 401606

Kód: DME0012-2015
Noční stolek v dětském pokoji je rozhodně dobrá investice. nabídka dětského nábytku francouzského výrobce s tématikou fotbalu.
nedostupné
1 354 Kč

Parametry produktu

Výška: 35 cm
Šířka: 40 cm
Hloubka: 40 cm
Hmotnost: 9,2 kg
Počet balíků: 1 ks
Barva: bílo-šedá
Materiál: laminátová deska 15-22 mm
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: francouzský
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Dětský noční stolek do pokoje rozhodně patří

Umístění nočního stolku hned vedle dětské postele je dobrým krokem. Možná tak dítě zase trochu více přinutíte k tomu, aby si více četlo. Stačí na noční stolek umístit ještě lampičku a malý čtenář má vše potřebné. V každé kolekci dětského nábytku je na nočním stolku příjemná i cena, která je vždy ze všech dílů nejnižší. Noční stolek patří do kolekce Foot francouzského výrobce, který pro design nábytku zvolil téma fotbalu. Kolekce je tak velmi vhodná pro vybavení dětského pokoje kluka.

 

Francouzský výrobce klade důraz na kvalitu a detailní zpracování. Dodání stolku v dílech s nutností montáže dle návodu. Materiálem je laminát s tloušťkou desek 15 a 22 mm. Doprava zdarma.

 

Demeyere
Společnost založena ve Francii v roce 1909 panem Lucienem Demeyére se od počátku snaží plně adaptovat potřebám trhu. Proto po celou dobu mění metody výroby, používá nové materiály a snaží se vždy přinášet moderní design.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladatele společnosti, se ujímá vedení a pokračuje ve filozofii výroby svého otce. Poprvé začaly být používány materiály jako laminátová deska.

Alternativní zboží

Dětský noční stolek z masivu Alex AXNA2219

Dětský noční stolek z masivu Alex AXNA2219

Předpokládané doručení k vám do 4 týdnů
7 429 Kč
Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu