Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Dětská židle Pezzi 99803130

Kód: IL00112
Nabídka dětských židlí v designu jako kancelářské židle pro dospělé jsou velmi oblíbené. Německý výrobce nabízí také oblíbené odstíny.
nedostupné
2 253 Kč

Parametry produktu

Barva: růžová
Výška: 85-97 cm
Šířka: 41 cm
Hloubka: 53,5 cm
Nosnost: 80 kg
Materiál: kov-polyester
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: německý
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma
Povrchová úprava: chromování
Výška sedáku: 44-56 cm

Dětská židle Pezzi 99803130 pro slečny

Rozdíl mezi kancelářskými židlemi pro dospělé a kancelářskými židlemi pro děti je především v nosnosti a odstínech. Kancelářská židle do dětského pokoje Pezzi německého výrobce nabízí růžové provedení látky, tedy vhodné pro interiér malých, či větších slečen. Na druhé straně židle nemá tak "monstrózní" rozměry, jako typické židle dospěláků a to je dobře. V dětském pokoji není příliš místa ve většině případů.

Německý výrobce klade důraz na kvalitu, originální design a maximální praktické využití nábytku.

 

Dětská židle nabízí jednoduchost

Jednoduchý design, ale na druhé straně za více než příjemnou cenu, možnost změny výšky pomocí vzduchového pístu a možný pohyb židle pomocí pojezdů, koleček.

To vše je praktická stránka věci. Opěrky loktů nejsou u židle záměrně a to s ohledem na rozměry psacích stolů většině sestav dětských pokojů. Pohyb by byl s opěrkami značně komplikovaný.

 

Dětská židle v dětském pokoji

V naší nabídce najdete tuto krásnou židli ve spojení s mnoha díly dětského nábytku v růžové barvě. Jelikož nabídka dětských pokojů pro malé i velké slečny je opravdu široká a naši zákazníci často hledali právě růžovou židli k dané sestavě, nezbývalo nám nic jiného, než přání splnit. Kde všude lze růžové "posezení" uplatnit?

 

- dětský pokoj pro kluka i holku Leo - Infinity
- dětský pokoj Biotiful
- sestava s psacím stolem Cecilie

 

Uvedli jsme pouze pár příkladů různých produktů pro názornou ukázku, co máme na mysli, a hlavně jak příjemně lze na našich stránkách spojovat návrhy designů do harmonických celků. V neposlední řadě, jako prodejci již řadu let nabízíme dopravu zdarma po celé republice.

 

Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost.
Nábytek Aldo se stal výhradním zástupcem společnosti pro země východního bloku a vše, co je u výrobce nové a aktuální najdete na našich stránkách. Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

  

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu