Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Dětská postýlka Zuzo 10.103.1601

Kód: NEWJ00127-2016
Kvalitní dětská postýlka v ceně s šuplíky a roštem z kolekce značkového nábytku s prodlouženou zárukou až na sedm let.
nedostupné
17 542 Kč

Parametry produktu

Výška: 91 cm
Délka: 140 cm
Hloubka: 88 cm
Prostor na spaní: 80x130 cm
Cena postýlky: s šuplíky, roštem, bez matrace
Barva: bílá, žlutá, béžová
Materiál: mdf deska
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: turecký
Prodloužená záruka: 7 let
Doprava: zdarma
Dětský pokoj pro: pro miminko

Značková dětská postýlka Zuzo, bezpečí pro vaše miminko

Značkový dětský nábytek to není jen originální design, ale rovněž vysoká kvalita a zdravotní nezávadnost nábytku. Pokud chcete pro vaše miminko to nejlepší, pak značkový nábytek je nákup na jistotu v té nejvyšší možné kvalitě. Představujeme vám dětskou postýlku z kolekce Zuzo v ceně s šuplíky a roštem. K dispozici jsou v identickém designu další díly nábytku pro možné sestavení celého dětského pokoje miminka. A pokud se vám nábytek líbí, ale chcete dětský pokoj či postýlku využívat déle než jen do tří let věku dítěte i tato možnost existuje. Další možností je dětská postýlka, kterou lze rozložit na klasickou postel a tím zajistíte spaní od narození až do školního věku dítěte. Ano, značkový nábytek to je také řada nejrůznějších způsobů, jak vybavit dětský pokoj.

 

Tip Aldo: rozkládací dětská postýlka s možnosti spaní do šesti let

 

Výrobce značkového dětského nábytku s prodlouženou zárukou až na sedm let klade kromě kvality důraz také na originalitu, zdravotní nezávadnost a praktické využití nábytku. Postýlka je vyrobena z mdf desky. Dodání postýlky v dílech s nutností montáže dle návodu. Rošt a šuplíky v ceně postýlky, doprava zdarma.



New Joy
Značkový nábytek pro děti New Joy s mnohaletou tradicí je zárukou kvality a originálního designu. Společnost New Joy představuje dětský nábytek nové generace, který je chytrý, bezpečný a kvalitní. To vše dokládají také certifikáty GS security test, E1, TSE, ISO.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu