Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Dětská postýlka pro miminko chlapečka Berry 10.110.1600

Kód: NEWJ0095-2016
Rozkládací dětská postýlka z kolekce značkového nábytku se sedmiletou zárukou. Postýlku rozložíte na klasickou postel pro školáka.
nedostupné
14 923 Kč

Parametry produktu

Výška: 105 cm
Délka: 184 cm
Hloubka: 90 cm
Nosnost: 90 kg
Prostor na spaní: 80x130-80x180 cm
Cena postýlky: s roštem, bez matrace
Barva: dub, béž, bílá - modrý šuplík
Materiál: mdf deska
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: turecký
Prodloužená záruka: 7 let
Doprava: zdarma
Dětský pokoj pro: pro miminko

Rozkládací dětská postýlka se sedmiletou zárukou jako záruka kvality

Pokud nechcete zbytečně utrácet peníze za postýlku s možným využitím jen do tří let věku dítěte, dnes výrobci nabízejí řadu alternativních řešení. V posledních letech se stále častěji objevují v nabídce dětského nábytku pro miminka postýlky s možným rozložením na klasickou dětskou postel. Využití postýlky tak prodloužíte o několik let a to až do věku, kdy dítě začne dospívat. Počáteční vyšší investice se tak rozhodně vrátí. Studentský pokoj můžete zařizovat až v době kdy opravdu víte, jaké má vaše dítě zájmy. Postýlka z kolekce Berry patří do kategorie značkového nábytku s prodlouženou zárukou až na sedm let, kvalita je zde opravdu zaručena. V identickém designu ale v kombinaci s růžovým odstínem můžete pořídit postýlku pro miminko holčičku. A nechybí ani řada dalších dílů pro možné vybavení celého dětského pokoje miminka. Pokud se rozhodnete pořídit tuto postýlku, velmi získáte. Její součástí je také komoda s přebalovacím pultem, budete tak mít vše potřebné po ruce a vaše miminko bude v bezpečí. Na ilustračních fotografiích pak můžete vidět postýlku po rozložení na postel.

 

Info Aldo: postýlka po rozložení nabízí rozměr místa na spaní 80x180 cm

 

Výrobce značkového dětského nábytku s prodlouženou zárukou až na sedm let klade kromě kvality důraz také na originalitu, zdravotní nezávadnost a praktické využití nábytku. Postýlka je vyrobena z mdf desky. Dodání postýlky v dílech s nutností montáže dle návodu. Rošt v ceně postýlky, doprava zdarma.



New Joy
Značkový nábytek pro děti New Joy s mnohaletou tradicí je zárukou kvality a originálního designu. Společnost New Joy představuje dětský nábytek nové generace, který je chytrý, bezpečný a kvalitní. To vše dokládají také certifikáty GS security test, E1, TSE, ISO.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu